Ziua Portilor Deschise la Castle Craig, Edinburgh, 4 octombrie 2013

La 16:00
Castle Craig, cea mai mare clinica pentru tratamentul dependentei din Marea Britanie, invita profesionistii romani din domeniul sanatatii la Ziua Portilor Deschise din data de 4 octombrie 2013.

Psihiatri, terapeuti, asistenti sociali, medici de familie si alti reprezentanti din sectorul sanatatii publice, precum si jurnalisti din domeniile sanatate si social, au oportunitatea de a observa in mod direct desfasurarea programului de tratament la centrul din Scotia.

Participantii vor vizita facilitatile spitalului si vor discuta cu membrii echipei medicale despre modelul de tratament rezidential practicat la Castle Craig (Modelul Minnesota).

Programul zilei include:

  • Prezentari si discutii cu directorii programului medical si alti terapeuti.
  • Turul unitatii de ingrijire intensiva, al unitatii de ingrijire avansata si al camerei cu oxigen hiperbaric.
  • Prezentarea terapiilor specializate si complementare.
  • Intalnire cu pacientii si discutii despre experienta in tratament la Castle Craig.


Participantilor li se asigura gratuit transportul de la aeroportul international din Edinburgh si cazarea in casa de oaspeti de pe domeniul Castle Craig.
Multi dintre cei care iau parte la Ziua Portilor Deschise la Castle Craig petrec restul weekend-ului in Edinburgh, 
mentioneaza Rupert Wolfe Murray, reprezentantul Castle Craig in Romania.

Castle Craig organizeaza Ziua Portilor Deschise de trei ori pe an, evenimentul din octombrie fiind ultimul pe anul 2013.

Dr. Gabriel Cicu, psihiatru si psihoterapeut psihanalist la clinica PsyMotion din Bucuresti, a participat la una din editiile de anul trecut si afirma:
Vizita noastra de la Castle Craig a fost o experienta impresionanta. Am avut ocazia sa vedem cum profesionalismul imbinat cu pasiunea dau acea combinatie care genereaza eficienta in tratamentul dependentelor. Pacientii pleaca de la Castle Craig cu credinta ca de acum incolo au capacitatea sa-si domine dependenta si sa-si schimbe viata in bine.

Pentru mai multe informatii despre eveniment si participare, interviuri sau articole de opinie despre dependenta, contactati reprezentantul Castle Craig in Romania:

Rupert Wolfe Murray
Telefon: 0745 801 896
E-mail: info@castlecraig.ro
Website: www.castlecraig.ro
Social media: Google + YouTube Facebook Twitter


Despre Castle Craig

  • Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul dependentei, Peter si Dr. Margaret Ann McCann au pus bazele centrului de tratament Castle Craig in 1988.
  • Clinica dispune de resursele si personalul medical specializat necesare pentru a oferi servicii de tratament pentru dependenta de alcool si droguri, dependenta de jocuri de noroc, trauma si tulburarea de stres post-traumatic, tulburarile de alimentatie si alte afectiuni determinate de boala dependentei.
  • Centrul este situat la 50 de kilometri in sudul orasului Edinburgh, capitala Scotiei. Avand 27 de terapeuti full-time, este cel mai mare centru specializat de tratament pentru dependenta din Marea Britanie.
  • Incepand din 2011, serviciile de tratament Castle Craig sunt disponibile si pacientilor din Romania.
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice