Workshop "Dependenta de jocuri de noroc - caracteristici si tratament", Bucuresti, 7 septembrie 2013

La 17:51
CLINICA AQUAMARIN va invita la un nou workshop, in cadrul caruia va veti familiariza cu specificul dependentei de jocuri de noroc, cu factorii implicati in declansarea si mentinerea dependentei si veti invata anumite metode de tratament ale acestei patologii, cunoscuta sub denumirea de joc de sansa patologic.

Vom invata care sunt factorii de risc ai aparitiei dependentei de jocuri de noroc, care sunt consecintele sale asupra jucatorului si a familiei sale, care sunt instrumentele de diagnosticare si ce metode de tratament si-au dovedit eficienta pana in prezent.

La final, vom prezenta in detaliu etapele unui model de terapie pentru dependenta de jocuri de noroc, care a fost aplicat cu succes la nivelul tarii noastre.

Coordonator workshop: lector univ. dr. Steliana Rizeanu, psiholog clinician principal, formator-supervizor, psihoterapeut specialist in psihoterapie cognitiv-comportamentala, autoare a cartilor "Dependenta de jocuri de noroc. Ghid de ajutor pentru jucatorii dependenti si familiile acestora" si "Psihoterapia jocului de sansa patologic", coordonator al programului "Joaca responsabil".

Program: 9-15.
Taxa: 140 lei.
Informatii si inscrieri: contact@aquamarin.ro
Tel: 021.326.52.90; 0724.222.522; 0745.633.474.
www.aquamarin.ro
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice