Lansare "Ferestre catre copiii nostri - Gestalt-terapie pentru copii si adolescenti" de Violet Oklander, Bucuresti, 24 iulie 2013

La 10:59

Editura Herald si Societatea de Gestalt Terapie din Romania va invita la lansarea cartii Ferestre catre copiii nostri de Violet Oklander.

Ne bucuram sa va invitam miercuri, 24 iulie 2013, ora 19:00, la Libraria Carturesti Verona la lansarea cartii Ferestre catre copiii nostri - Gestalt-terapie pentru copii si adolescenti, scrisa de Dr. Violet Oklander si publicata de editura Herald in colectia "Psihoterapia".

Ferestre catre copiii nostri - Gestalt-terapie pentru copii si adolescenti este rezultatul muncii de colaborare dintre Editura Herald si Societatea de Gestalt Terapie din Romania.

Faceti o pauza pentru a va aminti de propria copilarie si de luptele care se dadeau in voi pentru a intelege lumea oamenilor mari! Aceasta carte poate fi o fereastra catre copilul din interiorul vostru, ca si o fereastra catre copiii alaturi de care stati.
Barry Stevens

In cadrul acestei intalniri, invitatii nostri ne vor impartasi din experienta lor bogata in terapia Gestalt, ajutandu-ne astfel sa ne familiarizam, printr-un contact direct, cu ce inseamna sa lucrezi cu copiii. Evenimentul include discutii si prezentari interactive pentru o mai buna intelegere a practicilor gestalt si pentru a descoperi cu ajutorul specialistilor invitati partea practica a cartii.

La eveniment vor fi prezenţi invitaţii :

  • Miruna Techera, psihoterapeut format în Gestalt terapie, formator şi supervizor în SGTR
  • Lect. univ.drd. Celestina Dumitriu, psihoterapeut autonom format în Gestalt terapie
  • Tientan Alice Ling, psihoterapeut autonom format în Gestalt terapie, Psiholog clinician sub supervizare
  • Gabriela Deniz, editor Herald şi psiholog


Moderator: Andreea Tincea, PR Editura Herald

Cartea autoarei Dr. Violet Oaklander identifică şi oferă posibilităţi creative de a utiliza instrumente clare de decodare a lumii infantile şi a căilor de acces către universul lor (desenul, modelajul, poveştile, marionetele, experienţele senzoriale etc.).

Această carte este o prezentare inedită de tehnici extrem de variate de lucru cu copiii şi chiar o invitaţie la a descoperi altele noi – o manieră de a onora astfel creativitatea fiecăruia dintre noi.
Tatiana Chicu, Societatea de Gestalt Terapie din România

Dr. Violet Oaklander a crescut singură trei copii, are un doctorat în psihologie şi două masterate: în consilierea familiei şi copilului, şi în educaţia specială a copiilor cu probleme emoţionale şi dizabilităţi de învăţare. A predat în universităţi americane, a condus Centrul pentru Terapia Copilului şi Adolescentului din Hermosa Beach, California, iar în prezent este directorul Institutului care îi poartă numele şi este membră a comunităţii de specialişti în Gestalt Terapie din Los Angeles.

Prin publicarea acestui volum, Editura Herald întăreşte experienţa de publicare a colecţiei "Psihoterapia". Situate între tradiţie şi inovaţie, cele 15 titluri publicate

  • înfăţisează elementele cheie ale principalelor şcoli de psihoterapie
  • prezintă arta practicării fiecărui tip de terapie în parte
  • discută în detaliu atât experienţa terapeutului, cât şi pe cea a pacientului

Scrise de specialişti de renume în domeniul terapiei şi consilierii, cu o îndelungată practică la catedră şi în cabinet, lucrările descriu tehnicile şi abilităţile psihoterapeutice prin intermediul exerciţiilor, studiilor de caz, tranzacţiilor, jocurilor şi scenariilor.

Bazate pe o viziune cuprinzătoare asupra vieţii, metodele psihoterapeutice permit omului contemporan să-şi trăiască viaţa cu o mai mare conştientizare şi înţelegere.

Participarea este liberă.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu interes!

Partenerii media & culturali: Radio România Cultural, România Liberă, Ziarul Ring, Copilul.ro, MămicaMea.ro, Gratuitor.ro, Calendar Evenimente, Filme-Cărţi.ro, PrWave, UrbanKid.ro, 4Arte.ro, Bookblog.ro, Hyperliteratura.ro, Booktopia.ro, AgenţiadeCarte.ro, RegieLive.ro, Studenţie.ro, Bookuria.info, Zibo.ro, TrăieşteConştient.ro, OraşulMeu, BigCityLife.ro, Tati.ro, ÎnJoacă.ro, Melc-Codobelc.ro, PărinţiAutentici.ro, CentrulVechi.ro, Artline.ro, TotuldespreMame.ro, SR-Club of Serial Readers, AstroCafe.ro, Doctor.ro, Bookmag.ro, PoveştideCălătorie.ro

Parteneri organizare: Editura Herald (www.edituraherald.ro), Societatea de Gestalt Terapie din România (http://www.gestalt.ro/), Librăria Cărtureşti Verona (http://librarie.carturesti.ro/ )

Contact: andreea.tincea@edituraherald.ro, 0772 075 641, 0747 817 938
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice