Curs de formare profesionala in terapia tulburarilor de limbaj (logopedie), Bucuresti, 19 octombrie 2013

La 11:58
Colegiul Psihologilor din Romania acorda 25 credite recunoscute atat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapii, cat si de Comisia de Psihologie Educationala, Consiliere Scolara si Vocationala.

Organizatori: CLINICA AQUAMARIN in colaborare cu ASOCIATIA PENTRU STUDIUL JOCURILOR DE NOROC - RASG.

PROGRAMA

1. DIAGNOSTICUL LOGOPEDIC - examinarea logopedica si completarea fisei logopedice - probe pentru examinarea logopedica complexa, diagnostic diferential.

2. ETAPELE INTERVENTIEI - etapa pregatitoare, etapa recuperatorie, etapa terapiei propriu-zise.

3. MONITORIZAREA IMPLICARII PARINTILOR - instrumente de masurare.

4. STUDII DE CAZ - dislalie/dislexo-disgrafie/balbism.

Metode si procedee cu caracter general

Metode si procedee cu specific logopedic

Emiterea sunetelor

Articularea sunetelor

Programul de interventie personalizat - model si prezentare de material didactic cu posibilitatea confectionarii acestuia

Desfasurarea unei sedinte de logopedie

Nota: Caracterul cursului este preponderent practic.

Formatori:

Conf. Univ. Dr. Viorel Lupu, Medic primar psihiatru, psihoterapeut principal in psihoterapii cognitiv - comportamentale, formator si supervizor in Psihoterapii cognitiv-comportamentale, acreditat de Albert Ellis Institute, New York, Federatia Romana de Psihoterapii, Colegiul Psihologilor din Romania, vicepresedintele Asociatiei de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania - Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca, profesor asociat la Universitatea "Babes Bolyai" Cluj-Napoca, seful sectiei de psihiatrie pediatrica din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru copii, presedintele RASG.

Psiholog Drd. Izabela Ramona (Todirita) Lupu, Psihoterapeut autonom in psihoterapii cognitiv - comportamentale, supervizor si psiholog principal in psihopedagogie speciala, psiholog clinician si logoped - Universitatea Babes-Bolyai, Scoala "Iuliu Hatieganu", Cluj-Napoca, vice-presedinte RASG.

Program: 9-19.

Taxa: 600 lei.

Informatii si inscrieri: contact@aquamarin.ro

Tel: 021.326.52.90; 0724.222.522; 0745.633.474.

www.aquamarin.ro
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice