Workshop "Sa ne intelegem propria poveste de viata prin psihogenealogie, analiza tranzactionala si constelatii familiale", Bucuresti, 20 iunie 2013

La 16:21
De ce sa participi

Daca doresti sa raspunzi la intrebari de genul:

  • Cat de mult conteaza numele pe care il port? Cine mi-a dat numele si de ce?
  • Este viata mea prezenta influentata de stramosii mei si in ce fel?
  • Ce aspecte din viata mea am mostenit de la stramosii mei?
  • Exista secrete in familia mea? In ce fel acestea imi pot influenta viata?
  • Care sunt legile care guverneaza sistemul familial?
  • Cum ma pot elibera de dorintele stramosilor mei ca sa imi traiesc propria viata?

Daca doresti sa:

  • intelegi propriul scenariu de viata
  • afli ce este psihogenealogia si cum poti sa iti construiesti genograma
  • intelegi cum se transmite transgenerational scenariul de viata
  • afli ce sunt Constelatiile familiale

Am observat cu totii ca in familii se repeta din generatie in generatie numele pe care il au membrii familiei, datele de nastere, anumite dificultati cu privire la prosperitatea financiara, anumite boli care par sa se repete de la o generatie la alta etc. Este ca si cum fiecare familie este urmarita de o situatie. Unele situatii sunt fericite precum talentul pentru ceva care se transmite de la o generatie la alta , altele sunt distructive.

Scenariul de viata este un concept din Analiza Tranzactionala care reprezinta un plan de viata pe care ni-l construim in copilarie. Mesajele din scenariu pot fi transmise intre membrii unei familii din generatie in generatie prin comunicarea inconstienta, prin atmosfera de familie, prin atitudini si comportamente, gestica, mimica, aluzii.

Acestea se pot observa in munca de constelatii familiale. Se pot vedea dinamica care exista in familie, loialitatile si incurcaturile in care intram amestecandu-ne in vietile celorlalti membrii ai sistemului nostru familial.

Asa cum in natura exista legi ale naturii, asa si in sistemul familial exista legi ale sistemului familial. Daca legile nu sunt respectate vor exista consecinte in viata membrilor sai.

Cunoasterea legilor sistemice, constientizarea si intelegerea dinamicii care exista in familie, propozitiile vindecatoare care sunt oferite de catre facilitator (sunt propozitii care reflecta ceea ce este, ceea ce se observa) duc la deschidere si ajuta la reechilibrarea unei anumite situatii din familie.

Cand: 20 iunie
Unde: Bucuresti (locatia exacta va fi comunicata ulterior celor direct interesati)
Program de lucru: 17-21
Cui se adreseaza: studenti, psihologi, psihoterapeuti, consilieri, medici, tuturor persoanelor interesate de analiza tranzactionala si dezvoltare personala
Pret: 100 RON
Oferta: Pentru cei care se inscriu pana la 9 mai se ofera o reducere de 20 RON.
Pentru cei care au mai participat la un workshop facilitat de mine se ofera in plus o reducere de 10%. Ofertele se cumuleaza daca va inscrieti pana pe 9 iunie.
Pentru rezervarea locului se plateste un avans de 50%.
Avansul nu se returneaza in caz de neparticipare. Daca doriti sa participati si nu stiti sigur daca puteti ajunge trimiteti un email si putem discuta despre cum se poate rezerva locul in acest caz.
Plata se face intr-un cont care va fi trimis ulterior celor direct interesati.

Detalii si inscrieri:

Pentru inscriere va rog sa trimiteti un email de confirmare si datele voastre de contact (email, telefon) la adresa: analizatranzactionalabv@yahoo.com

Data limita de inscriere: 14.06.2013
Numar de locuri: 10

Facilitator:
Gabriela Popescu, Psiholog, Consilier psihologic si Psihoterapeut in Analiza Tranzactionala, Facilitator de Constelatii Familiale, Trainer, Facilitator de creativitate.

Alte detalii:
www.transactionalanalysis.wordpress.com
http://www.analizatranzactionalainbrasov.wordpress.com/
Pagini Facebook: Analiza Tranzactionala Brasov
Consiliere psihologica si dezvoltare personala
Grup Facebook: Dezvoltare personala si Analiza Tranzactionala
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice