Curs "Interventii cognitiv-comportamentale. Program pentru copii agresivi", Bucuresti, 21-22 iunie 2013

La 16:22
Curs de formare continua organizat de Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania in colaborare cu Clinica Aquamarin, acreditat cu 20 credite de Colegiul Psihologilor din Romania.

Cursul abordeaza in mod structurat si pragmatic principalele aspecte legate de diagnosticul si tratamentul psihoterapeutic de tip cognitiv-comportamental al copiilor cu probleme de agresivitate. Problematica agresivitatii la copii este in egala masura relevanta sub aspectul consecintelor acestui tip de comportament si dificil de abordat datorita lipsei de motivatie a copilului sau a patternurilor comportamentale si relationale disfunctionale perpetuate in familie. Acest curs se adreseaza asadar aspectelor particulare ce tin de diagnosticul problemelor de agresivitate la copii, modul de intervievare a parintilor, desfasurarea discutiei cu copilul, factorii implicati in aparitia si dezvoltarea comportamentului agresiv.

Sunt abordate de asemenea tehnici specifice de construire a relatiei cu copiii, de motivarea, consiliere a parintilor si a familiei, metode de monitorizare a efectelor interventiei, etc.

Alaturi de psihologi pot participa studenti si alti specialisti, insa fara a primi credite.

Taxa: 600 lei.
contact@aquamarin.ro
Inscrieri si informatii la: 021 326 52 90, 0724 222 522, 0745 633 474.
www.aquamarin.ro

http://www.copsi.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2268:apccr-curs-interventii-cognitiv-comportamentale-program-pentru-copii-agresivi-24-25052013&catid=27:manifestari-profesionale&Itemid=41
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice