Workshop "Anxietatea si atacurile de panica", Bucuresti, 1 iunie 2013

La 17:53
Clinica Aquamarin va invita la un workshop in cadrul caruia veti invata cateva tehnici usor de aplicat dar cu un efect extraordinar asupra organismului si psihicului dumneavoastra; exercitiile alese sunt simple si la indemana oricui si pot fi aplicate aproape oriunde si in orice conditii: la birou, acasa.

In epoca moderna se discuta foarte mult despre stres, anxietate si atacuri de panica si despre efectele nocive ale lor asupra organismului si psihicului uman. Exista insa metode naturale de a micsora sau indeparta efectele acestora. Tehnicile de relaxare reprezinta un ansamblu de exercitii si metode prin care se obtine o stare de relaxare a organismului.

Punctul de plecare in dezvoltarea acestor tehnici a fost ideea ca, daca se poate transmite o stare de relaxare, de calm, de liniste, organismului, aceasta stare se va reflecta si in starea psihicului persoanei, ceea ce va duce la trairea unei stari totale de relaxare.

O utilizare importanta a tehnicilor de relaxare se regaseste in tratamentul stresului, a anxietatii (teama intensa, fara un motiv anume) si a atacurilor de panica, elemente despre care se va discuta pe larg in cadrul evenimentului.

Coordonator workshop: Valentin Pescaru, psiholog clinician cu experienta in utilizarea terapeutica a tehnicilor de relaxare, psihoterapeut de orientare psihanalitica.
Data: 1 iunie 2013.
Program: 10-14.
Taxa: 90 lei.
Inscrieri la: contact@aquamarin.ro
Tel : 021.326.52.90; 0745.633.474; 0724.222.522.
www.aquamarin.ro
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice