Au inceput inscrierile pentru prima generatie de formare in dans-terapie, Bucuresti, 2013-2015

La 15:47

Asociatia Romana de Terapii Expresive (A.R.T.E), in colaborare cu o echipa de formatori si supervizori pregatiti in cadrul Scolii Suedeze de Dans Terapie, orientata psihodinamic, anunta debutul primei formari de lunga durata in dans terapie, incepand cu septembrie 2013. Formarea se va desfasura in perioada 2013 – 2015.


Programul formativ incepe in septembrie 2013, iar numarul maxim de persoane ce vor fi admise in formare este de 20.

Alte detalii privind programul formativ in dans terapie (echipa de formatori, curricula, costuri, conditii de absolvire etc.) gasiti pe site-ul Asociatiei Romane de Terapii Expresive: www.expresive.ro

Pentru a va inscrie pentru preselectie va rugam sa trimiteti pana la data de 5 iunie 2013 urmatoarele documente, prin email, la: arte@expresive.ro:
  • o scrisoare de intentie - in limba engleza - in care sa mentionati motivele pentru care doriti sa urmati formarea in dans terapie.
  • un Curriculum Vitae (avand si datele de contact) - in limba engleza.
  • copie după diplome universitare, certificate si atestate ale formarilor efectuate (unde este cazul).
  • adeverinta cu numarul de ore de terapie personala efectuata, individuala si/sau in grup. (Este necesar ca studentul sa efectueze cel putin 50 de ore de terapie individuala sau 120 de ore de terapie in grup la un psiholog autorizat. Psihoterapia trebuie terminata cel tirziu la inceputul trimestrului de toamna al anului doi de studii).

Examinarea va avea loc in zilele de 7 si 8 iunie si costa 60 lei pentru cei din Bucuresti si 40 lei pentru cei ce vin din afara Bucurestiului.
Aceasta va consta intr-un interviu, o proba de dans modern si o proba de improvizatie. Ceea ca se urmareste in mod deosebit este expresivitatea, autenticitatea si relatia pe care participantul o are cu propriul sau corp.

Pentru detalii organizatorice si raspunsuri la intrebari ne gasiti la:
arte@expresive.ro
Loredana Mitrut: 0724.044.382
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice