“Alcoolul distruge familii” - o noua campanie de informare a clinicii scotiene pentru tratarea dependentei Castle Craig

La 13:53
Doctori, profesori, manageri HR sau oricine este preocupat de aspectele dependentei sunt invitati sa contacteze clinica de reabilitare Castle Craig, un centru de excelenta in tratarea dependentei, care distribuie gratuit postere in Romania.

Dorim sa atragem atentia asupra problemelor specifice dependentei, 
spune Rupert Wolfe Murray, reprezentantul Castle Craig in Romania.
Inainte sa fiu implicat in acest domeniu nu stiam ca dependenta poate distruge familii si ca reprezinta un risc pentru fiecare dintre noi. Dar acum, cunoscand toate acestea, ma simt obligat sa informez oamenii de pericolele bolii dependentei. Asa ca am creat doua postere care sa incite discutii despre un subiect ce a ramas tabu in multe organizatii.

Castle Craig a angajat unul dintre cei mai inovativi designeri grafici din Romania - Tudor Matei -- care a cercetat subiectul timp de un an si a pregatit informatii utile pe care toata lumea ar trebui sa le cunoasca despre dependenta. Tudor a evitat tacticile mass-media de manipulare, care inspira sentimente de infricosare si amenintare, atat de des folosite in campaniile de informare publica despre dependenta.

Dependenta e in noi si in jurul nostru, 
spune Tudor Matei, designerul posterelor,
dar gasirea legaturii intre problema (dependenta) si solutie (reabilitare) este dificila pentru ca nu exista o problema unica sau o solutie unica. Fiecare caz are propria poveste, propriile variabile si propria rezolvare. Ne-am dat seama ca trebuie sa ne concentram pe atragerea atentiei asupra bolii insesi si nu asupra centrului de reabilitare.

Rupert Wolfe-Murray ii invita pe medicii, managerii, profesorii sau parintii care doresc sa primeasca doua postere gratuite despre dependenta, sa trimita adresele lor postale prin email la info@castlecraig.ro  sau prin telefon la 0745 801 896. Reprezentantul Castle Craig este de asemenea deschis la invitatii de a vizita companii, clinici si scoli din Romania pentru a vorbi despre dependenta.

Nota pentru editori:
● Centrul de tratament pentru dependenta Castle Craig este situat la 50 de kilometri in sudul orasului Edinburgh, capitala Scotiei. Avand 27 de terapeuti full-time, este cel mai mare centru specializat de tratament pentru dependenta de alcool, droguri si jocuri de noroc din Marea Britanie.
● Din 2010, Castle Craig are reprezentanta in Romania. Site-ul in limba romana al clinicii poate fi consultat aici: www.castlecraig.ro
● In ultimul an, cinci romani au urmat programul de tratament pentru dependenta de alcool si droguri la Castle Craig. Patru au ramas abstinenti.
● Pentru mai multe informatii, va rugam sa-l contactati pe Rupert Wolfe Murray la info@castlecraig.ro sau 0745 801 896
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice