Workshop de formare în analiză tranzacţională "Strokeurile şi importanţa lor în dezvoltarea personală", Timişoara, 16-17 februarie 2013

La 10:50
Dragi prieteni,

Vă invit să participaţi la workshopul de formare în analiză tranzacţională cu titlul: "Stroke-urile şi importanţa lor în dezvoltarea noastră"

Workshopul va fi susţinut în Timişoara, în perioada 16-17 februarie, de către Dr. Nabrady Maria, PTSTA-E (Provisional Teaching & Supervising Transactional Analyst - Educational).

Oportunitate specială! Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale, ne-am decis ca la acest workshop să îţi oferim condiţii speciale de plată. Înscrie-te, achită taxa de participare până la 31 ianuarie şi vei beneficia de 20% reducere!

În cadrul acestui workshop vom vorbi despre stroke-uri, atât din perspectiva analizei tranzacţionale, cât şi din perspectiva lui Spitz, Adler, Rogers şi Maslow. Părţile teoretice vor fi însoţite de exerciţii practice în cadrul cărora vom avea oportunitatea să experimentăm pe pielea noastră.

Dacă nu ai auzit până în prezent despre stroke-uri, te invit să citeşti articolul de aici.

Perioada de desfăşurare: 16-17 februarie, intervalul orar 10-18.

Locaţia de desfăşurare: va fi anunţată în timp util celor înscrişi.

La finele workshopului, participanţii vor primi certificate de participarerecunoscute de:
- Asociaţia Română de Analiză Tranzacţională (A.R.A.T.)
- Asociaţia Europeană de Analiză Tranzacţională (EATA)
- Asociaţia Internaţională de Analiză Tranzacţională (IATA)
- Federaţia Română de Psihoterapie (FRP)
- Colegiul Psihologilor din România (CPR)

Workshopul va fi susţinut în limba maghiară sau engleză, cu traducere simultană în limba română.

Despre trainer

Dr. Nábrády Mária a terminat facultatea de psihologie la ELTE (Universitatea Eötvös Loránd, Ungaria), în anul 1984. Diploma de doctor în psihologie i-a fost acordată în anul 1991. În perioada 1998-2003 a lucrat la universitatea din Szeged unde a predat psihologia personalităţii.
În 1995 obţine deptul de a practica psihoterapie familială. Examenul de CTA (E) îl ia cu succes în anul 1999 iar în 2008 devine PTSTA (E). În intervalul 2006-2011 a ocupat funcţia de preşedinte în cadrul Asociaţiei de Analiză Tranzacţională din Ungaria.

Pentru cei interesaţi, putem pune la dispoziţie o comprehensivă listă de cărţi, capitole sau articole scrise de Mária. Ţin să menţionez că Mária a publicat articole inclusiv în Jurnalul de Analiză Tranzacţională (TAJ), cea mai prestigioasă publicaţie de AT la nivel internaţional, cunoscută şi pentru nivelul înalt de calitate şi condiţiile severe de publicare.

Costuri
Costul pentru participarea la acest workshop este de 100 de euro, iar plata se face la cabinet, în euro, până cel târziu 5 februarie. Cei care achită taxa de participare până la 31 ianuarie beneficiază de 20% reducere, achitând doar 80 de euro!

Locurile sunt limitate şi se ocupă în ordinea achitării taxei de participare.

Înscrieri
Pentru a vă înscrie la acest workshop vă invit să mă contactaţi la telefon 0722.43.83.83 sau pe adresa de e-mail iosif@psihoterapie.eu

Termen limită înscrieri: 5 februarie

Vă aşteptăm cu drag şi căldură (şi la propriu, şi la figurat!).

Cu prietenie,
Iosif Szenasi
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice