Cursuri de formare de baza in consiliere si in psihoterapie psihanalitica, Bucureşti, septembrie 2013

La 14:47
Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Psihanalitica din Bucuresti, membru plin al Federatiei Europene de Psihoterapie Psihanalitica organizeaza cursuri de formare de baza acreditate de Colegiul Psihologilor din Romania in consiliere psihologica si in psihoterapie psihanalitica.

Un nou curs va incepe in luna septembrie 2013.
Termen de depunere a cererilor de inscriere: 15 iunie 2013.

Programul de formare in consiliere psihologica (pentru treapta de consilier sub supervizare) poate fi realizat doar de catre psihologi sau studenti in ultimul an la facultatea de Psihologie.
Programul de formare este compus din:
- un curs teoretic cu durata de 250 de ore (20 de luni). Cost informativ: 290 ron/luna.
- minim 75 de ore de dezvoltare personala (psihoterapie personala).

Programul de formare in psihoterapie psihanalitica (pentru treapta de psihoterapeut sub supervizare) este adresat absolventilor sau studentilor in ultimul an ai facultatilor de psihologie, medicina precum si absolventilor de filosofie, pedagogie, asistenta sociala, psihopedagogie speciala.
Programul de formare este compus
-dintr-un curs teoretic cu durata de 500 de ore (3 ani). Cost informativ: 290 ron/luna.
-minim 200 de ore de psihoterapie personala.

Formatorii ACPPB sunt psihologi, psihoterapeuti principali si supervizori acreditati de catre Colegiul Psihologilor din Romania, cu specializare (doctorat, master) in tari ale Europei de Vest. Prezentarea formatorilor la adresa: http://www.acppb.ro/lista-membrilor-acppb.html

Informatii suplimentare: www.acppb.ro la rubrica Formare.
e-mail: asociatiadeconsiliere@gmail.com

Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Psihanalitica din Bucuresti este o asociatie profesionala infiintata in anul 2005 si acreditata de catre Colegiul Psihologilor din Romania pentru a realiza formarea de baza in consiliere psihologica (cu orientare psihodinamica) precum si a psihoterapeutilor cu orientare psihanalitica.
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice