Congres WPA "Primary Care, Mental Health and Public Health Integration: The Catalytic Role of Information & Communication Technology", Bucureşti, 10-13 aprilie 2013

La 16:00

Eveniment istoric, inovativ si fara precedent in Romania

In perioada 10-13 aprilie 2013, la Palatul Parlamentului Bucuresti, va avea loc un eveniment istoric, inovativ si fara precedent in Romania, WPA 2013 Bucharest Congress, organizat de Asociatia Mondiala de Psihiatrie, Asociatia Romana de Psihiatrie si Psihoterapie, Societatea Natională de Medicina Familiei si Asociatia Romana de Sanatate Publica si Management Sanitar, in parteneriat cu Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii.

Este pentru prima data cand Romania este aleasa de WPA (Asociatia Mondiala de Psihiatrie) sa gazduiasca un congres de asemenea anvergura, manifestarea urmand a fi un punct de referinta pentru mai mult de 2.000 de specialisti si tineri profesionisti, asteptati sa participe din domeniul sanatatii publice, ingrijirii primare, medicinei generale, sanatatii mintale si managementului sanitar nu doar din regiune, ci si din intreaga lume.

Organizarea WPA 2013 Bucharest Congress in Romania constituie o oportunitate unica din perspectiva proiectelor integrative nationale si zonale anticipate. In plus, dincolo de programul stiintific bogat si valoros ce se contureaza, Congresul ofera ocazia unui dialog direct cu specialistii reuniti, un excelent prilej de informare asupra noilor produse si servicii din domeniu (registru medical electronic, telemedicina, e-card-uri portabile etc.), inclusiv prin organizarea de demonstratii si workshop-uri in cadrul expozitiei specializate ce va insoti manifestarea stiintifica.

Tema Congresului: Primary Care, Mental Health & Public Health: The Catalytic Role of Information & Communication Technology, este inovatoare si deschizatoare de drumuri pentru domeniul stiintific; in premiera se pune accent pe promovarea si protejarea sanatatii, pe preventia bolilor si pe sistemele de sanatate, pe evidentierea importantei comorbiditatilor pe agenda Natiunilor Unite, pe rolul integrativ si catalizator al tehnologiei informatiilor si comunicarii, pe importanta convergentei directiilor de dezvoltare ale tarilor din Europa de Sud-Est si Eurasia.

De asemenea, WPA 2013 Bucharest Congress mizeaza pe parteneriatul transdisciplinar intre ingrijirea primara, sanatatea publica si asociatiile profesionale de psihiatrie, pe speakerii reprezentati de somitati stiintifice si pe faptul ca se focuseaza pe cariera, educatie, leadership si training in etica. Manifestarea promite sa fie un eveniment regional de mare anvergura si angajament, un dialog semnificativ si, indubitabil, un punct de plecare pentru proiecte viitoare.

Acreditarea jurnalistilor:

Pentru a fi permanent la curent cu cele mai noi informatii privind evenimentul WPA 2013 Bucharest Congress, jurnalistii sunt invitati sa completeze Formularul de acreditare pus la dispozitie in format .pdf pe site-ul Congresului (sectiunea Biroul Presa).

Dupa primirea Formularului de acreditare completat, semnat si stampilat la numarul de fax 021-212-27-02 sau e-mail media@wpa2013bucharest.org, veti fi contactati pentru confirmarea acreditarii Dumneavoastra.

Va invitam sa vizitati website-ul oficial al Congresului www.wpa2013bucharest.org/.

Contact presa: Andreea Grigoroscuta, media@wpa2013bucharest.org, 0722 329 183
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice