Workshop "Cum sa gestionam furia in cuplu", Bucuresti, 8 decembrie 2012

La 14:26
Workshop "Cum sa gestionam furia in cuplu": 8 Decembrie, ora 10.00-13.00

Vrei sa scapi de Furie?

Da, cred ca multi dintre noi si-ar dori acest lucru, dar nu este posibil. Avem nevoie de Furie, are rolul ei in ansamblul structurii noastre psiho - fiziologice. Ne protejeaza impotriva pericolelor reale, concrete. Excesul de adrenalina secretat atunci cand se apropie un pericol, ne poate salva viata.

Ce facem insa atunci cand Furia se declanseaza fara prezenta unui pericol real, actionand ca un automatism, asupra caruia nu avem nici un control?


Ne infuriem pentru lucruri neinsemnate, reactionam total disproportionat fata de periculozitatea situatiei respective. Spunem cuvinte regretabile, facem gesturi necontrolate, sau deprindem comportamente autodistructive... acestea sunt cateva din modalitatile de manifestare comportamentala ale Furiei.


Este Furia un Demon?


In cadrul acestui Worksop Interactiv, te invit sa:- exploram impreuna sursa Furiei, in fiecare dintre noi - intelegem ce este Furia - prezentarea opiniilor mai multor specialisti in legatura cu definirea Furiei - analizam implicatiile comportamentului nostru, cand suntem controlati de Furie, in relatiile cu ceilalti si cu noi insine- studiem consecintele episoadelor de Furie asupra sanatatii, si a vietii noastre in general- invatam cum putem transforma si redirectiona energia folosita de Furie, in activitati creative, in emotii pozitive, in elevarea fiintei noastre - identificam modalitati de a repara raul deja facut, in relatiile noastre de cuplu - deprindem un nou model de comportament in relatia cu partenera/ul, si cu noi insine, bazat pe toleranta si generozitate


Coordonator Workshop: Psihoterapeut Daniela Petrescu, Specializat Terapie de Cuplu Psiho-Sexuala in Marea-Britanie, Terapie Rational-Emotiva si Comportamentala in cadrul Institutului Albert Ellis, SUA, Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala, acreditat Colegiul Psihologilor din Romania.


www.aquamarine.ro
daniela.petrescu@aquamarine.ro 

100 lei – reducere 20% pentru cupluri 
Pentru inscriere intra pe http://www.aquamarine.ro/inscriere.html si completeaza formularul online. 
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice