Workshop "Abordarea psihoterapeutica a anxietatii si a atacurilor de panica, Bucuresti, 13 octombrie 2012

La 09:55

In ultimii ani se constata o crestere impresionanta a numarului de persoane cu tulburari de anxietate (teama constanta si continua) si atacuri de panica. Cauzele sunt numeroase si complexe, de aceea si abordarea psihoterapeutica a acestor tulburari necesita o abordare multipla si corecta.

Workshopul va prezenta caracteristicile tulburarii pentru a putea fi recunoscuta, cateva dintre cauzele de baza dar si cele mai importante directii psihoperapeutice.  
               
In tratamentul anxietatii si a atacurilor de panica au o utilizare importanta tehnicile de relaxare - elemente despre care se va discuta pe larg in cadrul evenimentului.

De asemenea, veti invata cateva tehnici usor de aplicat, dar cu un efect extraordinar asupra organismului si psihicului; exercitiile alese sunt simple si la indemana oricui si pot fi aplicate aproape oriunde si in orice conditii: la birou, acasa etc. 

Organizator: Clinica Aquamarin din Bucuresti.
Coordonator: Valentin Pescaru, psiholog clinician cu experienta in utilizarea terapeutica a tehnicilor de relaxare, psihoterapeut de orientare psihanalitica.
Data: 13 oct. 2012
Program: 10.00-14.00
Taxa: 90 lei.
Inscrieri la: contact@aquamarin.ro
Tel: 021.326.52.90; 0745.633.474; 0724.222.522.
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice