Curs Lamaze, Bucuresti

La 14:08
Îţi vom spune un secret: tu deja ştii să naşti! Serios. Dacă felul în care femeile dau naştere nu s-ar fi schimbat radical în ultima sută de ani, nici nu ar mai fi fost nevoie să vii la cursul nostru. Însă situaţia s-a schimbat, şi acum rostul unui curs Lamaze este de a-ţi aduce ţie aminte cât de deştept este coprul tău dacă ai încredere în el şi ştii ce să ceri de la cei care te înconjoară în acele momente.

Ce vei primi într-un curs Lamaze?

  • Informaţii despre tine şi rolul partenerului tău pe lângă tine, informaţii despre travaliu, alăptare şi îngrijirea bebeluşului, informaţii despre mediul în care vei naşte şi despre parcursul evenimentelor;
  • O doză de încredere în tine şi optimism
  • O viziune clară asupra planului tău de naştere şi a modalităţilor de a-l duce la împlinire
  • Sprijin în luarea unor decizii informate
  • Un suport de curs

Examenul de practică se va susţine la câteva săptămâni după finalizarea cursului. ;)

Informaţiile pe care noi le împărtăşim sunt bazate pe studiile de mare amploare stocate în Librăria Cochrane şi în baza de date Primal Health Research, pe recomandările Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale UNICEF. Încrederea şi optimismul îl transmitem prin noi înşine. Când ne vei cunoaşte, vei înţelege cum :) Restul vin de la sine.

La finalul cursului îţi vom prezenta şi câteva produse dragi nouă care şi-au dovedit de-a lungul timpului eficienţa, cum ar fi, de exemplu: sistemele sigure de purtat bebeluşii, produse cât mai naturale pentru îngrijirea pielii bebeluşului, produse ce ajută în anumite situaţii alăptarea.

 Cursurile sunt susţinute de educatori prenatali certificaţi Lamaze:

Un curs Lamaze cu program normal este structurat în 6 şedinţe (o şedinţă pe săptămână).Este recomandat să-l începi în perioada cuprinsă între 28-32 săptămâni de sarcină.

Fiecare şedinţă durează 2 ore şi un pic. Însoţitorul participă gratuit.

Un curs Lamaze intensiv este structurat în 3 şedinţe (o şedinţă pe săptămână). Este recomandat să-l începi după 32 săptămâni de sarcină. Fiecare şedinţă durează 4 ore si un pic. Însoţitorul participă gratuit.

Oricare ar fi cursul Lamaze pe care îl alegi, acesta va cuprinde şi şedinţele despre alăptare şi îngrijirea nou-născutului, deci nu mai este necesar sa te înscrii separat la un curs de puericultură!

Preţul cursului: 300 de lei.
Programari:
0724883108
programari@pravaliaparintilor.ro
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice