Curs de formare complementara in psihoterapie scurta strategica 2012-2014, Bucuresti, 10-11 noiembrie 2012

La 13:17
Programul de Formare Complementara in Psihoterapie Scurta Strategica cuprinde doua stagii de formare distincte, dar care se completeaza prin continutul didactic:

  1. Cursurile intensive de Terapie Scurta Strategica sustinute de formatorii Centrului de Terapie Strategica (CTS) din Arezzo-Italia;
  2. Cursurile de Terapii Scurte, Colaborative, Orientate pe Resurse si Solutii sustinute de formatorii din cadrul Asociatiei Romane de Terapii Scurte si Consultanta Orientata pe Resurse si Solutii (ARTS&CORS).

Modulele conduse de formatorii din Romania vor fi intercalate cu modulele intensive conduse de formatorii de la CTS Italia, pentru ca participantii sa acumuleze cunostintele, numarul de ore si competentele necesare obtinerii Atestatului de psihoterapie in regim de supervizare si apoi a Atestatului de psihoterapie in regim autonom. Astfel, dupa parcurgerea numarului total de ore, cursantii vor avea Atestat pe psihoterapie in regim autonom, dar vor beneficia si de Diploma de Master in Psihoterapie Scurta Strategica emisa de CTS (recunoscuta in Italia si Europa).

 Informatii privind costurile, desfasurarea si inscrierea la cursuri, se pot obtine la cerere.

Contact:
Diana Paula Stoian
Psiholog, Psihoterapeut, Specialist in Psihoterapie Scurta Strategica Reprezentant in Romania al Centrului de Terapie Strategica din Arezzo – Italia
Coordonator al Cursurilor de Formare Complementara in Psihoterapie Scurta Strategica
Tel: 0723 275 275 (in intervalul orar 10-13)
e-mailul: info@centruldeterapiestrategica.ro
www.centruldeterapiestrategica.com
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice