Seminar sandplay therapy "Faţă în faţă cu nisipul", Bucureşti, 22 septembrie 2012

La 14:28
ASOCIATIA ROMANA PENTRU TERAPIA PRIN JOCUL CU NISIP organizeaza SEMINAR SANDPLAY THERAPY – FATA IN FATA CU NISIPUL, 22 SEPTEMBRIE 2012

Ora: 10.00 – 16.00 (include pauza de pranz)
Pret: 80 ron
Pret redus: 40 ron studenti (pe baza carnetului de student)
Locatie: Clinica Sandplay, Popa Savu nr.3 (metrou Pta Aviatorilor sau Pta Victoriei)
Lector: Psiholog Daniela Neagu _ Presedinte Asociatia Romana pentru terapia prin Jocul cu Nisip
Inscrieri: Psih Daniela Neagu – tel:0735537221, office.sens@yahoo.com
PR Cecilia Bolozan – 0723288924, grupuri.sens@yahoo.com

In aceasta toamna, Asociatia Romana pentru Terapia prin Jocul cu Nisip va invita la o noua serie de seminarii, o ocazie de intalnire si explorare a terapiei prin jocul cu nisip si a programelor de formare in Sandplay Therapy.

Seminariile sunt deschise pentru profesionistii si studentii din domeniul psihologiei, psihopedagogiei speciale, pedagogiei, asistentei sociale si medicinei si in egala masura pentru oricine este interesat de aceasta forma de abordare a psihicului si de beneficiile sale.

Seria de seminarii din aceasta toamna are ca tema “Fata in fata cu lumea din ladita cu nisip” si va avea ca lectori psihoterapeutii care au parcurs deja formarea in Sandplay Therapy in cadrul Asociatiei noastre.

Primul seminar al seriei, intitulat “Fata in fata cu nisipul” este dedicat in mod special lumii construite numai cu nisip sau cu nisip si apa. Desi clientul are la dispozitie nisip, apa si o colectie impresionanta de miniaturi si materiale din care isi poate crea propriile simboluri, uneori alege sa foloseasca numai nisipul si apa. Lumile astfel create sunt fascinante prin aspectul si mesajul lor si pentru un ochi experimentat vorbesc despre o dinamica specifica a procesului de vindecare si transformare.

Va invitam sa ne insotiti in explorarea unor lumi de nisip, ocazie cu care veti putea viziona procesul de creare a unor astfel de lumi, veti vedea cum procedeaza unii clienti copii si unii clienti adulti, veti putea viziona un interviu cu cel mai varstnic Sandplay Therapeut, vom discuta despre semnificatia acestui mod particular de a crea lumile personale doar din nisip, vom viziona cateva secvente de caz si nu in ultimul rand veti putea experimenta jocul cu nisip, apa si miniaturi in cele doua cabinete pe care le punem la dispozitie in cadrul Clinicii Sandplay.

Va asteptam cu drag,

Daniela Neagu
Psiholog Clinician Specialist
Presedinte Asociatia Romana pentru Terapia prin Jocul cu Nisip
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice