Michael Hammond, Cum sa fii parinte bun pentru adolescenti, Editura Trei, 2012

La 12:20
Stimati colaboratori, dragi cititori,

In colectia "Psihologie Practica" a aparut o noua carte care se adreseaza oricarui parinte de adolescent, mai ales parintilor care doresc sa afle procedee si raspunsuri specifice, concrete, despre cum sa rezolve numeroasele situatii dificile cu adolescentii: Cum sa fii parinte bun pentru adolescenti de Michael Hammond.

Autor: Michael Hammond
Traducere din engleza de Mihaela Negrila
Nr. de pagini: 288
Pret: 35.00 Ron
Colectia: Psihologie Practica
Blog: http://edituratrei.wordpress.com/
Editura Trei

Adolescentul tau iti face tot mai multe probleme? Chiuleste de la scoala, te minte, bea si fumeaza sau s-a inhaitat cu vreo gasca dubioasa? Cu o experienta bogata in consilierea de familie, psihologul Michael Hammond propune parintilor ingrijorati cateva instrumente practice prin care sa poata indrepta comportamentul rebel al adolescentilor. De la certurile din casa si dificultatile scolare pana la probleme mai grave, precum consumul de droguri sau furtul din magazin, pentru toate exista o solutie. Sistemul de metode propus de autor poate schimba in mod vizibil purtarea adolescentului in mai putin de doua luni.

Michael Hammond este un psihoterapeut american din Salem, statul Oregon, specializat in probleme de casatorie si familie.


Cu cele mai bune ganduri,

Viorel Vrabie
PR Psihologie - Editura Trei
viorel.vrabie@edituratrei.ro
Mobil: 0726 345 872
Tel./Fax: (021) 300 60 90
www.edituratrei.ro
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice