Formare de bază în psihoterapie integrativă, Bucureşti, 30 septembrie 2012

La 09:29
Cursul de formare dureaza 2 ani, este acreditat european si de catre Colegiul Psihologilor din Romania si la finalul sau, participantii vor primi diploma europe ana de psihoterapeut in supervizare.

Programul de formare se desfasoara sub egida Asociatiei Europene de Psihoterapie si este supervizat de dr. Ken Evans - presedinte fondator E.A.I.P.

Dl. dr. Ken Evans este fondatorul Asociatiei Europene de Psihoterapie Integrativa din Europa si autorul a numeroase lucrari de specialitate in acest domeniu.

Avantajele pe care le aduce cursul de formare in psihoterapie integrativa:

Formarea se desfasoara sub egida Colegiului Psihologilor si Asociatiei Europene de Psihoterapie Integrativa iar cursantii vor avea oportunitatea de a lucra chiar cu fondatorul acestei scoli in Europa.

Formatori englezi cu specializare in psihoterapie integrativa care predau la renumite universitati din Anglia si Europa, formatori romani membrii ai Colegiului Psihologilor cu o vasta experienta profesionala.

Foloseste metode noi si moderne aplicate in psihoterapia europe ana .

Reprezinta o meserie de viitor. Program flexibil.

Aplicatii practice si tehnici ce pot fi utilizate in cabinet

Fiecare are posibilitatea sa isi dezvolte stilul unic deoarece se pune accent pe invatarea experientiala.

Tabara de 5 zile in Franta avand cazarea gratuita (350 euro).

Costuri - cea mai buna oferta pret-calitate - 10 Module pe an - 130 euro/modul.

Accesul la obtinerea certificatului European de psihoterapeut ce confera dreptul absolventilor cursurilor noastre sa practice psihoterapia in Europa, se realizeaza intr-o maniera profesionala specifica interventiilor psihoterapeutice din tarile europene.

Inscrieri: contact@aquamarin.ro

Tel: 021.326.52.90; 0745.633.474; 0724.222.522.

www.aquamarin.ro
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice