Renee Baron, Contrariile se atrag, Editura Trei, 2012

La 17:16
Dragi cititori, stimati colaboratori,

In colectia "Psihologie Practica" a aparut un nou titlu: Contrariile se atrag - Renee Baron. Scrisa intr-un limbaj accesibil, aceasta carte poate fi utila tuturor celor care incearca sa se inteleaga mai bine, sa se dezvolte si sa fie in armonie cu ceilalti.

Autor: Renee Baron
Traducere din engleza de Oana Munteanu
Nr. de pagini: 224
Pret: 29.00 Ron
Colectia: Psihologie Practica
Editura Trei


Nu mai lasati diferentele sa va desparta

Adesea ne indragostim de oameni diferiti de noi. Dar dupa un timp ajungem in conflict. Se pare ca avem o nevoie instinctiva de a cauta in cealalta persoana o anumita parte „lipsa" din noi insine, dar, pe de alta parte, ajungem rapid in punctul de a ne considera incompatibili. Sa fie asa pentru ca barbatii si femeile sunt fundamental diferiti? In volumul de fata Renee Baron ne vorbeste despre elementele definitorii ale personalitatii noastre – ce ne energizeaza, cum percepem lumea, cum luam deciziile, cum ne conducem viata – a caror combinare determina tipul de personalitate pe care-l avem. Pe langa informatii cu privire la tipurile de personalitate, autoarea ofera si chestionare pe care cititorul le poate completa pentru a se intelege mai bine, precum si caracterizari ale interactiunii dintre persoane cu tipuri diferite, subliniind partile bune ale interactiunii, impasul relational in care se poate ajunge, precum si modalitati practice de a media conflictele aparute in cuplu.

Renee Baron practica psihoterapia de peste 25 de ani si a tinut numeroase conferinte si seminarii despre tipurile de personalitate.


O zi frumoasa,

Viorel Vrabie
PR Psihologie - Editura Trei
viorel.vrabie@edituratrei.ro
Mobil: 0726 345 872
Tel./Fax: (021) 300 60 90
www.edituratrei.ro
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice