Atelier de scris terapeutic, Bucureşti, din 19 iulie 2012

La 09:00

Psychegrafie - ateliere de scris terapeutic

Cabinetul Individual de Psihologie Iulia Stoian şi Librăria Bastilia propun în această vară o serie de ateliere de scris terapeutic pentru toţi cei care vor să înlocuiască metoda clasică a psihoterapiei cu scrisul. Participanţii la întâlnirile intitulate Psyhegrafie vor avea ocazia să scrie diferite tipuri de texte şi să ia parte la exerciţii concepute pe baza acestora. Exerciţiile de autoexprimare au scopul de a formula şi de a explora gânduri, sentimente şi comportamente personale pentru a dobândi schimbarea terapeutică. În Psyhegrafie este foarte importantă autenticitatea exprimării şi nu calitatea de scriitor.

Atelierul este deschis cu un preview pe 19 iulie la ora 19 şi va continua timp de patru şedinţe săptamânale, a câte 2 ore (pe 26 iulie, 2 august, 9 august si 16 august).

Una dintre întâlniri include discuţii cu doi scriitori, Octavian Soviany şi Livia Ştefan. Este vorba despre un scriitor consacrat şi de un autor care tocmai a publicat prima carte care vor vorbi despre experienţa lor personală cu scrisul ca autoterapie.

Înscrierile se pot face la preview (intrarea 10 lei) la librăria Bastilia sau pe adresa de mail psy_iulia@yahoo.com. Costul celor 8 ore de atelier este de 200 de lei.
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice