Atelier "Petrecerea verii - Relaxare, distractie, ras pe saturate!", Bucuresti, 9 iunie 2012

La 10:55

Vara s-a instalat pe deplin si ne indeamna sa ne gandim la relaxare, la vacanta, la aer curat! Am dat curs inspiratiei pe care acest anotimp o ofera, am declarat ziua de sambata 9 iunie ca fiind rezervata pentru Petrecerea Verii si am deschis lista cu inscrieri!


Ce vom face? Ne vom da intalnire la pensiunea Casa Mica, o locatie superba si intima din Bucuresti care pune la dispozitie cu drag  gradina plina de vedeata, sala pentru ateliere si maestrul bucatar pentru pranz.
 
Vom incepe prin a ne cunoaste la o ceasca de cafea / ceai si cateva jocuri de interactiune in gradina pentru a ne bucura de aerul diminetii. Vom continua apoi cu un atelier de voie buna si terapie prin ras unde vom rade cu gura pana la urechi! Vom simti pe deplin virtutile curative ale rasului si benefiicile aduse psihicului, sistemului muscular si sitemului circulator. Distractie si relaxare garantate!
 
Pe la 13.00 trecute fix ne vom delecta cu un pranz gustos asigurat de maestrul bucatar special pentru noi si ne vom relaxa in gradina. Dupa-amiaza este rezervata creativitatii si eliberarii diverselor forme de stres. Vom fi creatori  si vom impleti impreuna copilaria, adolescenta si maturitatea printre culori si linii pentru a crea fiecare o imagine a sufletului si prsonalitatii noastre. Vom afla ce ne spun creatiile noastre despre cum suntem dincolo de serviciul nostru, de obligatii si responsabilitati. Vom afla lucruri noi despre personalitatea noastra, despre fricile si temerile noastre si cum sa le eliberam, cum sa le lasam sa plece!
 
Dupa 17.00 urmeaza surprizele si va asigur ca nu vor lipsi muzica si dansul!
 
Locuri limitate: 20 de persoane. Rezervarile se vor face in ordinea inscrierilor si a achitarii investitiei pentru participare: 165 RON
 
Data: 9 Iunie, orele 10.00 – 19.00
Locatie: Pensiunea Casa Mica (se ajunge foarte usor de la statia de metrou Petrache Poenaru) –vezi harta.
  
 
             mandarin.center@yahoo.com
 
Va astept cu drag,
 
Monica
Centrul de Terapie prin Ras Mandarin
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice