Atelier de terapie prin ras, Bucureşti, 5 mai 2012

La 14:00

Virtutile curative ale rasului sunt bine-cunoscute inca de pe vremea cand bufonii erau angajati la curtea regala pentru a bine-dispune regii si curtenii. A rade inseamna a fi in momentul prezent, a fi constient si autentic. Tu cand cand ai ras ultima oara din toata inima astfel incat sa simti ca aproape iti dau lacrimile? Cand te-ai jucat si te-ai simitit despovarat de griji fie si pentru cateva momente? Cat timp a trecut de cand ai simtit veselia?

Daca te streseaza sefii, deadline-urile, scadentele, daca esti intr-o goana continua si nu mai apuci sa te relaxezi, acum este momentul sa spui STOP! Stop pentru cateva momente stresului din viata ta si bun venit veseliei si bunei-dispozitii! Sunt multe persoane in aceasta situatie, vino sa le cunosti si mai ales, vino sa radem impreuna!


In data de 5 mai, orele 11.00-14.00, intr-o sambata, te invit cu drag sa iei cu tine o tinuta lejera si sa vii la atelierul de ras pe saturate, unde vom rade cu gura pana la urechi! Ofera-ti un pic de timp doar pentru tine si pregateste-te pentru o zi plina de magie.


Magia starii de buna-dispozitie!


Program: Sambata 5 Mai orele 11.00 - 14.00
Locatie: Hotel Siqua, http://www.hotelsiqua.ro/, Calea Plevnei Nr. 59A, sector 1
Taxa de participare: 120 RON (TVA inclus), data limita de inscriere 3 Mai


Daca vrei sa te alaturi celor ce vor rade cu gura pana la urechi, te astept sa te inscrii:
mail: monica.burcea@yahoo.com sau mandarin.center@yahoo.com

Cu prietenie,
Monica Adriana Burcea
Centrul de Terapie prin Ras Mandarin
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice