Workshop "Atasamentul in psihoterapie - Horst Kachele", Bucureşti, 17 martie 2012

La 13:19
Dragi colegi,

INSIGHT – Asociatia pentru promovarea psihanalizei teoretice si clinice va invita sa participati la workshop-ul cu tema "Atasamentul in psihoterapie sustinut de Prof. dr. HORST KÄCHELE de la International Psychoanalytic University din Berlin.

Prof. Horst Kächele este psihanalist formator si supervizor in cadrul Asociatiei Germane de Psihanaliza (membra IPA) si este cunoscut pentru activitatea de cercetare a atasamentului, tulburarilor psihosomatice, precum si a procesului si rezultatelor psihoterapiei.

Evenimentul va avea loc in Bucuresti in data de 17 Martie 2012, Sala Palatului, Salon, Etaj II (intrarea laterala, langa Casa de Bilete) si va consta din expuneri teoretice si clinice centrate pe relatia dintre atasament si psihopatologie, alianta terapeutica, perspectiva psihodinamica asupra Interviului de Atasament al Adultului, precum si o supervizare in cadrul unui grup clinic.

Taxa de participare este de 300 RON si se plateste in contul nr. RO31RNCB0081124752660001, BCR, Sucursala Izvor.

Pentru inscrieri – trimiteti la insight_office@yahoo.com formularul completat impreuna cu dovada achitarii taxei de participare.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta prin email: insight_office@yahoo.com sau telefonic: Simona Reghintovschi 0723.157.269, http://sites.google.com/site/asociatiainsight/services/atasamentul-in-psihoterapie

Evenimentul este creditat cu 10 credite CPR..

Va asteptam!
Prof. Univ. Dr. Vasile Dem. Zamfirescu
Presedintele Asociatiei INSIGHT
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice