Abordarea anxietăţii şi a atacurilor de panică cu tehnici de relaxare, Bucureşti, 17 februarie 2012

La 13:02
In epoca moderna se discuta foarte mult despre stres, anxietate si atacuri de panica si despre efectele nocive ale lor asupra organismului si psihicului uman. Exista insa metode naturale de a micsora sau indeparta efectele acestora. Tehnicile de relaxare reprezinta un ansamblu de exercitii si metode prin care se obtine o stare de relaxare a organismului.

Punctul de plecare in dezvoltarea acestor tehnici a fost ideea ca, daca se poate transmite o stare de relaxare, de calm, de liniste, organismului, aceasta stare se va reflecta si in starea psihicului persoanei, ceea ce va duce la trairea unei stari totale de relaxare.

O utilizare importanta a tehnicilor de relaxare se regaseste in tratamentul stresului, a anxietatii (teama intensa, fara un motiv anume) si a atacurilor de panica, elemente despre care se va discuta pe larg in cadrul evenimentului.

Acest workshop va invata cateva tehnici usor de aplicat dar cu un efect extraordinar asupra organismului si psihicului dumneavoastra; exercitiile alese sunt simple si la indem ana oricui si pot fi aplicate aproape oriunde si in orice conditii: la birou, acasa.

Coordonator: Valentin Pescaru, psiholog clinician cu experienta in utilizarea terapeutica a tehnicilor de relaxare, psihoterapeut de orientare psihanalitica si sexolog.

Program: 16-21.
Taxa: 80 lei.

Inscrieri la: contact@aquamarin.ro
Tel : 021.326.52.90; 0745.633.474; 0724.222.522
www.aquamarin.ro
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice