Workshop "Evaluarea fără teste psihologice", Bucureşti, 3 februarie 2012

La 18:23
In cadrul acestui workshop veti invata cum puteti sa realizati un profil psihologic fara a utiliza teste psihologice. Aveti posibilitatea sa invatati tehnici care va pot ajuta sa treceti dincolo de aparente si de imaginea pe care interlocutorul/candidatul vrea sa o afiseze.

Puteti sa utilizati astfel de tehnici in domeniul resurselor umane (in recrutare, training, evaluarea competentelor, in situatii de restructurare a companiei, reorganizare a departamentelor), in cadrul consilierii scolare.

La sfarsitul acestui workshop veti fi capabili sa va imbunatatiti capacitatea de evaluare psihologica, astfel incat, in munca desfasurata, veti putea aplica cu usurinta modalitatile invatate.

Workshop-ul se desfasoara pe parcursul a 3 module. Numai persoanele care au parcurs deja primul modul pot participa si la celelalte doua module.

Coordonator workshop: Irina Cepreanu, psiholog, psihoterapeut cu drept de libera practica in psihoterapie analitica, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania.

Participanti: Sunt invitati sa participe psihologi, asistenti sociali, psihoterapeuti si absolventi ai facultatilor conexe (psihopedagogie, sociologie), studenti si orice persoane interesate de evaluarea psihologica.

Taxa unui singur modul: 80 lei.

Data: 3 februarie, orele 16:00-19:00.

La sfarsitul workshop-ului se acorda diploma de participare.

Locatia: sediul Clinicii Aquamarin din Bucuresti, sect.3.

Informatii si inscrieri: contact@aquamarin. ro

Tel: 021.326.52.90; 0745.633.474; 0724.222.522.

www.aquamarin.ro
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice