Workshop "Ce comunică propriul desen despre mine", Bucureşti, 13 ianuarie 2012

La 10:45
Clinica Aquamarin te invita la un proces de autodescoperire si de reinventare a propriei persoane. Ai ocazia sa te reconectezi cu propriile resurse interioare, sa inveti tehnici de cunoastere si evolutie si sa devii stapanul propriei vieti. Vei afla cum sa armonizezi diferitele aspecte din viata ta si sa traiesti intens prezentul, capabil sa faci fata oricarei incercari. Vei descoperi ce poate spune un desen despre tine. Prin intermediul elementelor din propriul desen poti sa-ti interpretezi trasaturile, emotiile, blocajele, resursele, modalitatile de comunicare cu ceilalti.

Cunostintele acumulate pot fi folosite si pentru evaluarea desenelor altor persoane, daca in munca ta ai nevoie sa-i diagnostichezi pe ceilalti.

Tu esti regizorul propriei vieti dar pentru aceasta este necesar sa cunosti actorii si scenariul filmului interior...

Sunt invitati sa participe psihologi, asistenti sociali, medici, psihoterapeuti si absolventi ai facultatilor conexe (psihopedagogie, sociologie), studenti si orice persoane interesata de dezvoltare personala.

Coordonator: Irina Cepreanu, psiholog, psihoterapeut cu drept de libera practica in psihoterapie analitica, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania.

Taxa: 80 lei.

Data: 13 ianuarie 2012.

Program: 16-19.

La sfarsitul workshop-ului se acorda diploma de participare.

Locatia: sediul Clinicii Aquamarin din Bucuresti, sector 3.

Informatii si inscrieri: contact@aquamarin. ro

Tel: 021.326.52.90; 0745.633.474; 0724.222.522.

www.aquamarin.ro
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice