Întâlnire de psihoterapie experienţială "Faţa nevăzută a singurătăţii", Bucureşti, 17 decembrie 2011

La 11:17
Cu toţii simţim că unele perioade sunt mai grele şi, în acelasi timp, ştim că fără ele nu pot exista momente de echilibru şi acceptare.

Sunt situaţii în care, deşi eşti înconjurat de multe persoane te simţi singur. Ţi-e teamă să te dezvălui altora pentru că te aştepţi ca ceilalţi să nu te înţeleagă sau să te critice. Eşti ultimul care părăseşte biroul pentru că nu ai la cine să te intorci acasă. Mănânci exagerat sau cauţi să îţi îmbunătăţeşti starea prin dulciuri, ţigări, alcool sau sex. Scopul tău în viaţă este să progresezi profesional şi uiţi de nevoile tale emoţionale spunându-ţi că cea mai importantă pentru tine este cariera doar ca să eviţi situaţiile în care eşti singur şi trist. Ţi-e teamă să te mai implici în altă relaţie de cuplu după ce ai fost trădat în relaţia anterioară. Ţi se pare că uşile ţi se închid, că şi prietenii te îndepărtează şi nu îţi mai găseşti locul în viaţa ta, te simţi străin în ea.

De multe ori suntem confuzi, nu ştim cum să procedăm în diverse situaţii şi căutăm răspunsul corect în afară uitând că el se află înăuntrul nostru. Ne-am abandonat vertijului gândurilor şi grijilor cotidiene şi am ajuns să ne simţim inutili, furioşi, deprimaţi şi considerăm că viaţa este nedreaptă cu noi.

Însă singurătatea nu este un lucru negativ. Singurătatea dezvăluie opţiuni, stimulează creativitatea şi invită noul să apară. Şi cu toţii ne dorim prospeţime în viaţa noastră, nu-i asa? Vino să dărâmăm zidurile autocreate şi să deschidem porţile unor drumuri noi. Şi alegând o nouă cărare, devenim responsabili pentru tot ceea ce gândim, simţim şi acţionăm.

Vino alături de noi pe 17 decembrie să ne împărtăşeşti din experienţele tale preţioase şi să învăţăm cu toţii din ele şi apoi să alegem un nou drum.

Data: 17 decembrie, orele 10-16

Taxă de participare: 70 lei

Locaţia va fi comunicată ulterior participanţilor.

Echipa e formată din:

Elena Darie – Psihoterapeut Experienţialist şi Consilier Psihologic acreditat de Colegiul Psihologilor din România şi S.P.E.R.
Laura Marin - Psihoterapeut Experienţialist şi Consilier Psihologic acreditat de Colegiul Psihologilor din România şi S.P.E.R.

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare :

Elena Darie: 0723.581.171 - elenaa.darie@yahoo.com
Laura Marin: 0725.526.220 - lauramarinc@yahoo.com
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice