Curs de psihoterapie psihanalitică de cuplu, Bucureşti, din februarie 2012

La 12:37
A.R.P.C.F. - Asociatia Romana de Psihanaliza de Cuplu si Familie are placerea sa va informeze ca incepand cu luna decembrie 2011 este deschisa o noua perioada de inscrieri pentru Cursul de Psihoterapie Psihanalitica de Cuplu organizat de A.R.P.C.F. Asociatia Romana de Psihanaliza de Cuplu si Familie si acreditat de COPSI, care va incepe din luna februarie 2012.

Cursul se desfasoara un week-end/luna cu durata de 6 ore sambata si 6 ore duminica, pe o perioada de 4 ani si este finalizat cu DIPLOMA DE ABSOLVIRE in specialitatea PSIHOTERAPIE PSIHANALITICA DE CUPLU recunoscuta la nivel national de Colegiul Psihologilor din Romania - COPSI.

A.R.P.C.F colaboreaza cu Universitatea Paris V si APSYLIEN-REC Asociatia de Psihanaliza Legaturilor - Paris, Franta. Optional, persoanele care vor ca diploma de specializare in psihoterapie psihanalitica de cuplu sa aiba si recunoastere internationala, au posibilitatea de a obtine aceasta recunoastere prin participarea in cadrul acestui program formativ, la sesiunile de lucru cu formatorii francezi: Psihanalist Rosa JAITIN si Psihanalist Christianne JOUBERT.

Gasiti informatii utile pe site-ul nostru www.arpcf.com sau ne puteti contacta la numerele de telefon sau adresele de e-mail ale A.R.P.C.F.

Va asteptam!
Echipa A.R.P.C.F.
www.arpcf.ro
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice