Grup de terapie psihosexuală pentru femei, Bucureşti, 19 noiembrie 2011

La 13:37
Asociatia Romano-Britanica de Terapie Psihosexuala si de Cuplu, in colaborare cu Clinica Aquamarin, te invita sa participi la un grup de terapie psihosexuala pentru femei!

Moderator - psihoterapeut Daniela Petrescu, cu experienta in terapia psihosexuala si de cuplu, specializat in Marea Britanie.

Intr-o ambianta calda, deschisa, sub indrumarea unui terapeut cu experienta, in conditii de totala confidentialitate (se va semna un contract de confidentialitate cu fiecare participant in parte), vei putea vorbi despre secretele tale cele mai ascunse, despre fanteziile tale, despre dificultatile tale, fara teama de a fi judecata, criticata, dezaprobata -esti acceptata exact asa cum esti.

Sexul nu mai este un tabu; s-a trecut de la excesiva pudoare a secolului XIX la decadenta si vulgaritate. Care este normalitatea? Cat de departe sa mergem pentru a "ne simti bine"? Din ce in ce mai multe femei se intreaba: o sa ma lase pentru alta daca nu fac ce imi cere? Traim inconjurati de sex, dar sexul e mai gol ca niciodata.

Pe langa multe lucruri noi din inepuizabila sfera a sexualitatii pe care le poti afla, ti se ofera posibilitatea de a depasi anumite blocaje, inhibitii, prin diverse tehnici din terapia psihosexuala moderna, care vor fi explicate pe larg, pentru a putea fi practicate acasa.

Redescoperirea magnetismului dintre tine si partener, pastrarea si transformarea acestei forte ce va uneste, sunt doar cateva dintre temele ce vor fi abordate in cadrul grupului, din perspectiva diverselor orientari filosofice si spirituale.

Multi medici contemporani au ajuns la concluzia, de mult sustinuta de medicina alternativa de altfel, ca afectiunile ginecologice au deseori radacini in atitudinea fata de sexualitate si de relatiile cu cei importanti. Vom dezbate pe larg aceste opinii si vom cauta impreuna solutii pentru o viata plina de iubire, implinire si echilibru.

Data: 19 noiembrie.

Grupul se reuneste sambata intre 10.30-13.30, o data la doua saptamani; costul este de 70 lei pentru fiecare intalnire.

Te asteptam cu drag!

Pentru mai multe detalii scrieti la daniela.petrescu@aquamarine.ro
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice