Cursuri de formare de baza in consiliere psihologica si psihoterapie psihanalitica, Bucuresti, din februarie 2012

La 23:38


Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Psihanalitica din Bucuresti, membru plin al Federatiei Europene de Psihoterapie Psihanalitica organizeaza cursuri de formare de baza, acreditate de Colegiul Psihologilor din Romania, in Consiliere psihologica si in Psihoterapie psihanalitica

Un nou curs va incepe in luna februarie 2012.

Termen de depunere a cererilor de inscriere: 15 ianuarie 2012.

Cursul de consiliere psihologica poate fi urmat doar de catre psihologi sau studenti in ultimul an la psihologie. Cursul teoretic are durata de 250 de ore (20 de luni). Cost informativ: 270 ron/luna.

Cursul presupune si 75 de ore de dezvoltare personala (terapie personala).

Cursul de psihoterapie psihanalitica este adresat absolventilor sau studentilor in ultimul an ai facultatilor de psihologie, medicina precum si absolventilor de filosofie, pedagogie, asistenta sociala, psihopedagogie speciala. Cursul teoretic are durata de 500 de ore (3 ani). Cost informativ: 270 ron/luna. Cursul presupune si 200 de ore de psihoterapie personala.

Formatorii ACPPB sunt psihologi, psihoterapeuti principali si supervizori acreditati de catre Colegiul Psihologilor din Romania, cu specializare (doctorat, master) in tari ale Europei de Vest.

Informatii suplimentare: www.acppb.ro, e-mail: asociatiadeconsiliere@gmail.com

Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Psihanalitica din Bucuresti este o asociatie profesionala infiintata in anul 2005 si acreditata de catre Colegiul Psihologilor din Romania pentru a realiza formarea psihologilor in consiliere psihologica (cu orientare psihodinamica) precum si a psihoterapeutilor cu orientare psihanalitica.

www.cafegradiva.ro
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice