Workshop practic de psihologie "Mitul rădăcinilor din lumea mea" - Şcoala Gestalt, Bucureşti, 11-13 noiembrie 2011

La 16:38
Workshopul propune o experienta personala de analiza a dinamicilor propriei existente, mai ales a acelora care ingreuneaza raportul cu persoanele din jurul nostru, precum membrii familiei (mama, tata, frati), parteneri sau colegi de serviciu.

Pe durata celor trei zile de munca, toti participantii vor avea posibilitatea de a aprofunda aceasta tema: pornind de la analiza genogramei familiare, se va ajunge catre particularitatile/individualitatile/ profunzimile caracterului. Seminarul va oferi instrumente concrete pentru gestionarea relatiilor, atat la nivel personal, cat si profesional.

Abordarea workshopului este Terapia Sistemica de familie, de tip Gestalt, bazata pe emotii si senzatii.

Seminarul se adreseaza tuturor celor interesati de autocunoastere, mai ales studentilor si persoanelor ce lucreaza in domenii sociale (psihologi, sociologi, asistentilor sociali, cadre didactice), dar si in domeniul artelor dramatice (teatru, actori). Psih. Sereni va tine workshopul in limba romana, fiind limba sa materna.

Workshop se desfasoara in Bucuresti, in incinta Hospice Casa Sperantei - Calea Calarasi nr. 109, Sector 3
Joi seara dr. Sereni va introduce filosofia Psihologiei Gestalt

Program workshop:
joi 18.30-20.00
vineri 17.00-21.00
sambata 10.00-19.00
duminica 10.00-19.00

Pentru informatii si inscrieri:
Psih. Nicola Sereni: nicolasereni@gmail.com
Inscrieri si detalii suplimentare: 0741 052 412
Va recomandam o tinuta cat mai comoda.

Costul: 270.00 RON (150.00 RON pentru studenti de facultate si masteranzi)
Aveti posibilitatea sa va inscrieti pana la data de 10.11.2011 depunand intreaga suma in contul:
R021R0IN910500067846R001 (va rugam mentionati WPM 2011 nume si prenume)

Nicola Sereni este psiholog psihoterapeut cu experienta in domeniul psihoterapiei Gestalt. In Italia lucreaza deja de cativa ani, atat individual, cat si cu cu grupuri de pacienti. In prezent, pe langa activitatea de terapeut, colaboreaza si cu Centrul de Primire a Emigrantilor din Africa si Orientul Mijlociu. A lucrat de asemenea in cadrul Spitalului Pediatric International “A.Meyer” la WHO Collaborating Centre for Health Promotion in Children and Adolescent Health. Limba sa materna este romana, s-a nascut si locuieste in Italia: a luat licenta cu Prof. Andolfi din cadrul Universitatii “La Sapienza” din Roma si a facut specializare in cadrul Institutului Gestalt din Florenta cu lucrarea “Psihoterapia si Fizica Cuantica”. Activitatea sa psihoterapeutica a fost urmarita indeaproape de maestrul Paolo Quattrini, filosof fenomenolog si elev direct a lui Erving Polster. A avut ocazia sa lucreze cu maestri si psihoterapeuti din toata lumea, precum Erving Polster (Gestalt Trainer - La Jolla, California), Olaf Burow (Profesor de Pedagogie - Director Art Coaching Germania), Paolo Baiocchi (Medic Psihiatru si Psihoterapeut EMDR), Isabel Fernandez (Psiholog – EMDR Europe Trainer), Sergio Mazzei (Filosof - Director Institutul Gestalt Body Work) si Sandra Salomao (Psiholog – Director Centro de Gestalt Terapia Rio de Janeiro).
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice