Seminar "Sa intelegem sandplay therapy – Teme legate de continut in ladita cu nisip", Bucureşti, 1 octombrie 2011

La 16:58
Locatie: Clinica Sandplay, Str Popa Savu nr 3, sector 1, Bucuresti (reper: Piata Aviatorilor)


Pret: 80 ron/seminar


Contact si inscrieri: Psih Daniela Neagu 0735537221, office.sens@yahoo.com; PR Cecilia Bolozan 0730913900, grupuri.sens@yahoo.com


Organizatori: Cabinet Psihologic Sens, Clinica Sandplay, Asociatia Romana pentru Terapia prin Jocul cu Nisip


Seminariile sunt sustinute de Psih Daniela Neagu, Presedinte al Asociatiei Romane pentru Terapia prin Jocul cu Nisip


Seria de seminarii Sa intelegem Sandplay Therapy – Teme in ladita cu nisip isi propune sa aduca in atentia psihologilor si nepsihologilor sandplay therapy - o terapie nonverbala, expresiva, creativa, si prezinta pentru publicul de specialitate patru teme ale imaginilor tridimensionale create de pacienti in procesul de vindecare. Felul in care se dezvolta aceste teme in fiecare ladita cu nisip ne da indicatii asupra resurselor, conflictelor si directiei pe care o va lua procesul de dezvoltare si vindecare.


Teme legate de continut:
- figuri utilizate in procesul sandplay: amplasarea, numarul, culoarea, absenta figurilor
- continuturi alegorice in procesul sandplay: povesti, teme, mituri
- paradigme traditionale ale transformarii in sandplay: alchimia, cele patru elemente, chakrele
- nisipul ca si continut in sandplay: nisipul ud si nisipul uscat, formatiuni sculpturale din nisip, forme si figuri sculptate in nisip, pamantul si apa


Materialul prezentat este extras din Handbook of Sandplay Therapy cu acordul autorului acestei lucrari, Dr Barbara Turner.


Materialul teoretic este ilustrat cu cazuri, iar participantii vor avea ocazia sa experimenteze in diade o sesiune de Sandplay Therapy in cadrul cabinetelor Clinicii Sandplay.
Nota:


Pentru a practica Sandplay Therapy este necesar sa urmati programele Sandplay Practitioner (SP) sau Certified Sandplay Therapist (CST) cu formatori acreditati de International Society of Sandplay Therapy.


Asociatia Romana pentru Terapia prin Jocul cu Nisip organizeaza evenimentele de formare Sandplay Practitioner, Certified Sandplay Therapist, seminarii, cursuri, analiza personala, supervizare sustinute de Dr Barbara Turner din California si Dr Rosalind Heiko din Carolina de Nord, ambele Certified Sandplay Therapist Teacher in cadrul Sandplay Therapists of America si International Society of Sandplay Therapy.


http://www.sandplay.ro/ro/index.php?m=formare_in_sandplay&main=despre_formare&page=1
http://www.sandplay.ro/ro/index.php?m=formare_in_sandplay&main=formatori&page=barbara_turner
http://www.sandplay.ro/ro/index.php?m=formare_in_sandplay&main=formatori&page=rosalind_heiko
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice