Înscrieri pentru Cursul formativ în psihoterapie psihanalitică de cuplu, Bucureşti, de la 1 septembrie 2011

La 14:41
A.R.P.C.F Asociatia Romana de Psihanaliza de Cuplu si Familie - Furnizor de Formare Profesionala in Specialitatea Psihoterapie Psihanalitica de Cuplu, acreditat de Colegiul Psihologilor din România, anunta deschiderea, incepand cu data de 1 septembrie 2011, a unei noi serii de cursuri de formare de baza si continua in Psihoterapie Psihanalitica de Cuplu si Familie.


Programul cuprinde 4 ani de formare profesionala si este finalizat cu diploma de absolvire in specialitatea psihoterapie psihanalitica de cuplu recunoscut la nivel national.


Cursul se adreseaza: studentilor si absolventilor de psihologie, rezidentilor la psihiatrie si specialitati conexe, asistenta sociala, sociologie, filosofie, pedagogie si psihopedagogie precum si tuturor celor care au interes in intelegerea si lucrul cu cuplurile si familiile.


Parcursul celor 4 ani de formare cuprinde urmatoarele etape:


  1. Dezvoltare personala - Anul I: 1 an - 11 sesiuni de lucru / 1 weekend lunar - 100 ore
  2. Formare Teoretica - Anul II: Curs Teoretic Introductiv - 135 ore si
  3. Formare Teoretica - Anul III: Curs Teoretic Aprofundat - 135 ore
  4. Formare Practica - Anul IV: Seminarii clinice si grupuri de lucru - 30 ore
A.R.P.C.F colaboreaza cu Universitatea Paris V si APSYLIEN-REC Asociatia de Psihanaliza Legaturilor - Paris, Franta. Optional, persoanele care vor ca diploma de specializare in psihoterapie psihanalitica de cuplu sa aiba si recunoastere internationala, au posibilitatea de a obtine aceasta recunoastere prin participarea in cadrul acestui program formativ, la sesiunile de lucru cu formatorii francezi: Psihanalist Rosa JAITIN si Psihanalist Christianne JOUBERT.


Pentru informatii contactati-ne la: contact@arpcf.com, www.arpcf.com
Tel.: 0735.167.967; 0721.207.728
Pentru Inscrieri Curs asteptam CV-urile dvs la adresa contact@arpcf.com


Va asteptam,
Echipa ARPCF
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice