Sesiune "Introducere in Terapia Familiala Psihanalitica - nivel de sensibilizare", Bucureşti, 16 iulie 2011

La 13:53
Formarea in analiza legaturilor de cuplu, familie si grup – primul nivel – de sensibilizare.

Formarea se adreseaza psihologilor si medicilor care doresc sa lucreze cu cupluri si familii. Formarea are o durata estimativa de un an si cuprinde sesiuni de psihodrama clasica si psihanalitica. Scopul programului de sensibilizare este de a permite accesul la tehnicile de lucru grupale si la ascultarea grupala, mijloace utilizate in cadrul relatiei terapeutice cu cuplul, familia si grupul.

Taxa de inscriere este de 120 lei. Taxa lunara este de 120 lei. Frecventa este lunara, intr-un week-end.

Formarea este desfasurata de Asociatia Apsylien pe teritoriul Romaniei - Formator psiholog, psihanalist, director stiintific Apsylien, responsabil cu formarea in cadrul EFPP (Federatia Europeana de Psihoterapie Psihanalitica – sectiunea cuplu si familie, Rosa Jaitin. Pentru mai multe informatii privind psihanaliza legaturilor va recomandam situl www.psihanaliza-de-familie.com

Participantii sunt asteptati la o prima sesiune - sambata 16 iulie orele 16.
"Legatura de cuplu si familie"

Taxa de participare este inclusa in taxa de inscriere in formare. Participantii sunt rugati sa anunte participarea. Intalnirea are ca scop familiarizarea cu conceptul de "legatura".

Pentru inscriere – Claudiu Ganciu – 0722 453 906, clauganc@gmail.com. Inscrierea se face anterior intalnirii pentru asigurarea spatiului adecvat.

psiholog Claudiu Ganciu
037 11 70 425
0722 453 906
cpap.claudiu@gmail.com
www.centrupsihologie.ro
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice