Seminar de sandplay therapy sustinut de dr. Barbara Turner, Bucuresti, 4 iunie 2011

La 18:08
Loc: Universitatea Bucuresti, Facultatea de psihologie si stiintele educatiei, Sos Panduri nr.90, Sector 5, Bucuresti.

Organizator seminar:
- Asociatia Romana pentru Terapia prin Jocul cu Nisip
- Temenos Press & Learning Center din SUA

Lector seminar si formator program:
Dr. Barbara Turner, sandplay terapeut si formator certificat de Sandplay Therapist of America, International Society for Sandplay Therapy si Play Therapy International, profesor in cadrul Academy of Child and Play Therapy din Londra.

Inscrieri:
Psih Daniela Neagu,
Presedinte Asociatia Romana pentru Terapia prin Jocul cu Nisip
0735537221, office.sens@yahoo.com
Pr Executive Cecilia Bolozan – 0723288924, grupuri.sens@yahoo.com

Dr Barbara A Turner va sustine in data de 4 iunie , intre orele 10-13, un seminar de Sandplay Therapy la Universitatea Bucuresti - FACULTATEA DE PSIHOLOGIE si STIINTELE EDUCATIEI – Sos.Panduri 90, sector 5.

Acest seminar de Sandplay Therapy se adreseaza psihologilor, psihopedagogilor speciali, medicilor, asistentilor sociali si studentilor la facultatile de psihologie, medicina, asistenta sociala.

In cadrul acestui seminar, Dr.Barbara Turner ne va familiariza cu tehnica psihoterapeutica non-verbala, cunoscuta sub numele de Sandplay Therapy (terapia prin jocul cu nisip). Dr. Barbara Turner extrage exemple din bogata experienta clinica a domniei sale pentru a descrie si ilustra travaliul in cadrul terapiei prin jocul cu nisip atat pentru clientii copii cat si pentru clientii adulti.

Sandplay a luat nastere din psihologia jungiana si dintr-o bogata istorie spirituala. Initial aceasta metoda terapeutica a fost dezvoltata pentru a aborda prin joc si simbol traumele copilariei. Astfel oferea clinicienilor o cale de a intelege problemele dificile in legatura cu care copiii nu se puteau altfel exprima.

In prezent, folosita de clinicienii in medicina sanatatii mentale din intreaga lume, atat pentru copii cat si pentru adulti, terapia prin jocul cu nisip pune la dispozitie un mediu simbolic capabil sa diminueze cu eficienta, multiplele probleme pe care deseori cuvintele nu le pot vindeca.

In data de 4 iunie, ora 10.00 sunteti invitati sa parcurgem impreuna cu Dr. Barbara Turner o frumoasa si folositoare experienta: Sandplay Therapy.

Intrarea este libera.

Va asteptam,

Psih Daniela Neagu,
Presedinte Asociatia Romana pentru Terapia prin Jocul cu Nisip
0735537221, office.sens@yahoo.com
Pr Executive Cecilia Bolozan – 0723288924, grupuri.sens@yahoo.com
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice