Lansarea volumului "Terapia prin râs" de Lenny Ravich, Bucureşti, 27 mai 2011

La 14:15

Editura Herald va invita vineri, 27 mai 2011, ora 18:00, la Salonul International de Carte Bookfest, pentru a lua parte la lansarea volumului Terapia prin râs de Lenny Ravich.

Invitati: Lenny Ravich, psihoterapeut Gestalt, director Institutul de Gestalt Terapie din Tel Aviv, Carmen Beyer, presedinte Societatea de Gestalt Terapie din Romania

Evenimentul va avea loc la standul Editurii Herald.

Lenny Ravich este unul dintre sustinatorii terapiei prin ras, cartea sa fiind oglinda vie a optimismului. Original scrisa in ebraica, numindu-se Endless Optimism, Terapia prin ras s-a vandut in peste 50 000 de exemplare, fiind un best-seller in Israel. La 1 iulie 2001 a castigat premiul “The Israeli Book Award’s Platinum Plaque”.

In perioada 27-29 mai 2011, Lenny Ravich va face o vizita in Romania pentru lansarea bestseller-ului sau "Endless optimism" (Terapia prin ras) si totodata pentru sustinerea workshopului: "Laugh -a way of life" la Centrul de dezvoltare personala si relaxare Asteri din Bucuresti. Detalii despre inscriere pe site-ul: www.asteri.ro.

Sfatul meu pentru toata lumea este sa gaseasca umor si buna dispozitie in fiecare zi. Nu incetam sa mai radem pentru ca imbatranim. Imbatranim pentru ca am incetat sa mai radem. Asa ca haideti sa avem vise. Cand ne pierdem visele, murim. Asa ca multi oameni se plimba in jur ca mortii si nici macar nu stiu asta. Imbatranirea este obligatorie. Sa cresti insa este optional. Nu este niciodata prea tarziu sa fim tot ceea ce ne este cu putinta sa fim.

Traieste-ti viata, dragul meu cititor, dar nu te atasa de ea. E un dar temporar. Alege dragostea in locul fricii. Opusul dragostei nu este ura. Este frica. Priveste lumea cu iubire, rasete, umor si optimism - si toate ti se vor intoarce din abundenta...

Incurajez pe fiecare sa-si urmeze inima. Daca facem ceva fara inima nu merita facut. Trebuie sa facem ceea ce iubim cu adevarat.

Lenny Ravich

Mai multe detalii despre autor: http://www.edituraherald.ro/bookdetail.asp?cod_carte=371&title=Terapia%20prin%20ras, http://www.youtube.com/watch?v=EwYBRd71Ox4, http://www.lennyravich.com/home/doc.aspx?mCatID=99
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice