A IV-a editie a Congresului International de Psihologie cu tema: "Cercetarea moderna in psihologie: Directii si perspective", Sibiu, 3-5 iunie 2011

La 11:17
Stimati colegi,

Aflata la cea de-a cincea editie, manifestarea pe care o organizam este creditata de Colegiul Psihologilor din Romania.

Inainte de inscriere, consultati cu atentie programul manifestarii, pentru a nu alege activitati care se desfasoara simultan.

In acest moment, avem o lista de activitati care cuprinde : 28 de workshopuri, 4 mese rotunde / key-notes, 5 sectiuni stiintifice. In cursul zilelor viitoare vom inchide 3-4 workshopuri, aflate in iminenta ocupare a locurilor.

Atentie, simpla inscriere nu inseamna ca aveti deja locul asigurat. Locul dv. este garantat numai in momentul achitarii taxelor. Locurile se ocupa in ordinea achitarii taxelor, nu in ordinea inscrierii.

Inscrierea la sectiunea juniori este destinata exclusiv studentilor / masteranzilor in psihologie. Asteptam sa ne trimiteti pe aceasta adresa o copie (scan / foto) dupa carnetul de student. Ridicarea diplomelor de participare se va face exclusiv pe baza carnetului de student sau masterand vizat / stampilat pe anul universitar in curs. Absenta carnetului vizat la zi atrage dupa sine imposibilitatea ridicarii diplomelor de participare.

Va rugam sa verificati inca o data datele dv. de pe formularul de inscriere. Diplomele vor fi printate direct de pe formularul pe care dv. insiva l-ati completat. Ceea ce inseamna ca daca ati gresit ceva pe formularul de inscriere (nume, prenume, titluri ale lucrarilor, etc.), atunci diploma dv. va cuprinde acele informatii eronate. Practic, in momentul inscrierii, dv. v-ati completat diplomele de participare, noi doar le tiparim. Acesta este motivul pentru care insistam sa verificati din nou corectitudinea informatiilor de inscriere.

Diplomele vor fi printate dupa finalizarea inscrierilor si a achitarii taxelor.

Puteti modifica oricand datele initiale cu care v-ati inscris, puteti adauga workshopuri / lucrari, le puteti schimba pe acelea pentru care ati optat initial. Ceea ce trebuie sa faceti este doar sa intrati pe site, utilizand propria dv. adresa de mail si parola special creata pentru site-ul nostru. Daca ati uitat parola respectiva, utilizati optiunea recuperare parola de pe site-ul nostru si veti primi imediat un mesaj automat cu parola respectiva.

Pentru mai multe informatii legate de Congres, accesati site-ul http://www.ascips.ro.

In speranta ca veti accepta invitatia noastra, asteptam cu nerabdare aceasta intâlnire.

Cu respect,

Dr. Marius Milcu

Presedinte al Comitetului Organizator
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice