Workshop "Vindecarea traumelor transgenerationale prin ascultarea corpului si constientizarea memoriilor sale", Bucureşti, 10-11 mai, Timişoara, 16-17 mai 2011

La 17:50
Mai sunt cateva locuri libere la worshopul Vindecarea Traumelor Transgenerationale prin ascultarea corpului si constientizarea memoriilor sale

Workshop Arheologie Somatica ™
10-11 Mai Bucuresti
16-17 Mai Timisoara, in cadrul Conferintei Europene de Psihologie Transpersonala

Trauma Transgenerationala si amnezia istorica sunt cauzele multor probleme personale. Arheologia Somatica foloseste procesul de amintire constienta, pentru a intensifica procesul de vindecare, integrand psihologia transformationala, neurobiologia, imageria ghidata, tehnici de respiratie, Brainspotting, alchimia centrata pe Pamant, ecologia kincentrica si Ancient Medicine Wheel (Antica Roata a Medicinii).

In acest workshop experential, veti invata cei cinci pasi ai Arheologiei Somatice pentru a vindeca paternuri familiale de suferinta, disperare, boala, abuz, separare, trecutul familiei implicate in trauma, razboi, imigrare, genocid, parasirea locurilor natale. Vindecarea acestora aduce lumina atat in calea persoanei care lucreaza, dar si a copiilor si viitoarelor generatii.

Tehnica poate fi folosita in terapie cu clienti, individual, indiferent de formarea profesionala a terapeutului.

Inscrieri: Tiron Elena, Tel : 0723.19.79.18, Email : elena_tiron@yahoo.com

Inainte de inscriere e necesara o discutie telefonica.

Cost: 200 euro

150 euro pentru studenti/masteranzi, membrii grupului de formare si persoane care vin de la o distanta mai mare de 150 km de Bucuresti .

Inscrieri Timisoara: Iuliana Costea, Tel: 0745 578 556, E-mail: iulita_2002@yahoo.com si aproape zilnic la Universitatea de Vest din Timisoara.

Costul pentru Timisoara este 150 euro.

Inscrierea devina valida prin achitarea unui avans de 70 euro.

Se asigura traducere din limba engleza in limba romana.

Ruby Gibson este psihoterapeut si trainer recunoscut la nivel international. Inzestrata cu puteri de vindecare, empatie, se dedica reconcilierii traumelor transgenerationale si vindecarii suferintei. Este Terapeut Somatic certificat, Master Degree in Teologie si Psihologie Transformationala. Locuieste in Rocket Mountains din Colorado, SUA.

Este autoarea cartii "My Body, My Earth , Practica Arheologiei Somatice". A dezvoltat acest model in 1995 si de atunci preda international in cadrul diferitelor programe de training. De asemeni, este trainer in Brainspotting si dezvolta metoda Transgenerational Brainspotting.

Mai multe informatii despre munca sa, gasiti pe site-ul: www.somaticarchaeology.com
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice