Workshop de psihosexologie "Interventii psihoterapeutice in psihosexologie", Timisoara, 9-10 aprilie 2011,

La 23:02
Workshop-ul “Interventii psihoterapeutice in psihosexologie” se axeaza pe teoria integrativa si tehnicile psihoterapeutice in disfunctiile sexuale si dificultatile personale care au in componenta dificultati legate de aspecte psihosexuale. Vor fi prezentate principiile generale ale psihoterapiei psihosexuale, modelele comportamentale in psihosexologie, utilizarea programarii neurolingvistice in cazul problemelor legate de sexualitate, elemente de psihoterapia cuplului si psihoterapie narativa. Se va insista pe aplicarea practica a tehnicilor psihoterapeutice, incluzand tehnici de tip familial, art-terapie, NLP, imagerie ghidata si metafore terapeutice. Vom lucra cu jocuri de rol, studii de caz si exercitii specifice de adresare a intrebarilor in psihosexologie.

Orar: Sambata, 9 aprilie, orele 10-20; Duminica, 10 aprilie, orele 10-15

Conducator de workshop: Oana-Maria Popescu, formator si supervizor in cadrul European School of Integrative Psychotherapy

Locul desfasurarii: Timisoara

Taxa de participare: 200 RON

Cine poate participa? Studenti si absolventi de psihologie, medicina, asistenta sociala, psihoterapeuti, persoane interesate de dezvoltarea personala.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare va rugam contactati:

Aurora Ardelean, coordonator programe de formare, centrul Psiho Blue Timisoara
aurora.ardelean@gmail.com
tel: 0729.715.384
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice