Studiu online "Cauzele psihoemotionale ale bolilor" - invitatie de participare la studiu

La 13:22
Va invitam sa participati la un studiu privind CORELATIA dintre BOLI si fondul PSIHOEMOTIONAL - SVIP - Studiul pentru Verificarea Ipotezei Psihocauzale. In urma completarii chestionarelor de mai jos veti primi GRATUIT in termen de cateva zile PROFILUL DVS. PSIHOLOGIC (care consta dintr-o HISTOGRAMA in care sunt EVALUATE CANTITATIV diversele trasaturi psihice).

♦ Chestionar on-line 1 - https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dHZQdG9UVHQ3LVBtbTdldFIyUVB1UUE6MQ
♦ Chestionar on-line 2 - https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dDRTeXkyYW8wOGgtN1oxbi1VVXVWWFE6MQ
♦ Chestionar on-line 3 - https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dEwzS3RvZjZBYk1JdkdyRGNIcVRuMnc6MQ

Studiul apartine dr. Dorin Dragos (Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, clinica Medicina interna 1). Un prim articol derivat din acest studiu a fost publicat in Journal of Medicine and Life:

http://www.medandlife.ro/medandlife496.html.

Dupa incheierea studiului va vom trimite un chestionar facultativ in urma completarii caruia veti primi un PROFIL DE RISC (o estimare cantitativa a PREDISPOZITIEI PSIHOEMOTIONALE de a dezvolta diverse BOLI).

Este esenţial să RESPECTATI INSTRUCTIUNILE de la inceputul chestionarelor (mai ales COMPLETAREA TUTUROR intrebarilor obligatorii si salvarea unei COPII DE REZERVA pe calculatorul dvs.).

Va rugam sa TRANSMITETI acest mesaj si PRIETENILOR dvs.

[daca dvs. personal (sau cineva cunoscut) detineti un site sau un blog si sunteti interesat/a sa gazduiti link-urile chestionarelor, va rugam sa ne scrieti la adresa dianaojog@gmail.com].

Va multumim!

Diana Gabriela Ojog
psiholog clinician specialist
Studiul pentru Verificarea Ipotezei Psihocauzale
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice