Workshop "Experienţele copilăriei în structura personalităţii adulte", Bucureşti, 26 martie 2011

La 15:13
Vrand nevrand personalitatea adulta are la baza experientele copilariei, experiente mai mult sau mai putin placute, experiente care se mentin cu incarcatura afectiva din timpul petrecerii lor.

Ca adult, pastram copilul din noi cu multe frici, resentimente, chiar angoase uneori, le pastram intr-o "cutie neagra" la care ne ferim sa ridicam capacul.

Ne propunem prin acest workshop, si eventual urmatoarele, sa contribuim la dezvoltarea personala a dumneavoastra , repunand amintirile copilariei intr-o alta lumina, si sa incercam sa acceptam, sa iubim, sa intelegem adultii, care, poate, nu ne-au marcat frumos copilaria.

Coordonator workshop: Stoltz Gabriela, doctor psiholog, formator - supervizor in psihologie clinica , cadru univ. la Universitatea Hyperion, Facultatea de Psihologie.

Participanti: Sunt invitati sa participe psihologi, asistenti sociali, medici, psihoterapeuti si absolventi ai facultatilor conexe (psihopedagogie, sociologie), studenti si orice persoane interesate de dezvoltare personala.

Taxa: 100 lei.

La sfarsitul workshop-ului se acorda adeverinta de participare, utila la C.V.

Informatii si inscrieri : contact@aquamarin.ro
Tel : 021.326.52.90 ; 0745.633.474 ; 0724.222.522
www.aquamarin. ro
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice