Seminar interactiv "Emoţia de a cunoaşte şi dorinţa de a exista. Integrarea copiilor cu diferite deficienţe în învăţământul public", Bucureşti, 11 martie 2011

La 13:01
Va invitam la un seminar interactiv sustinut de prof. Nicola Cuomo si colaboratorii sai de la Universitatea din Bologna, pentru a pune in practica ceea ce foarte multi dintre noi am cautat de mult timp.

Scoala emoţiei de a cunoaşte şi a dorinţei de a exista presupune o metoda psihopedagogica speciala creata si dezvoltata de prof. Nicola Cuomo, cu rezultate spectaculoase, adresandu-se inclusiv copiilor cu dificultati foarte mari, pentru care accesul la educatia obisnuita pare de regula de neconceput, iar alte metode ale psihopedagogiilor speciale dau putine roade. Este vorba de copii diagnosticati cu diferite tulburari, chiar daca din zone foarte diferite, de la tulburare de atentie, ADHD, la autism si Sindromul Down.

Seminarul va avea loc pe 11 martie 2011, la Liceul Cervantes din Bucuresti si este organizat de catre Fundatia Aldea-Tudorache si Fundatia Internationala pentru Copil si Familie.

Partenerii evenimenutului sunt Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Psihanalitica Bucuresti, Liceul Miguel Cervantes si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Taxa de participare: 150 ron.

Atasat gasiti programul si tematica seminarului, iar pentru inscriere va rugam sa completati formularul alaturat si sa il trimiteti la adresa e-mail: tudorache_ana@yahoo.com

Informatii suplimentare puteti gasi si aici:
http://educatiepentrutoti.wordpress.com/
http://emozione.scedu.unibo.it/
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice