Prima ediţie a Premiului "Horia Pitariu" pentru cercetare în domeniul psihologiei muncii şi organizaţionale

La 13:45
Dragi colegi,

Dupa cum stiti cu totii, in cadrul celei de-a XI-a Editii a Conferintei Nationale de Psihologia Muncii, Industriala si Organizationala, care se va desfasura la Bucuresti, in perioada 7-9 Aprilie 2011, va fi inmanat pentru prima data premiul "Horia Pitariu" pentru cercetare in domeniul psihologiei muncii si organizationale.

Premiul "Horia Pitariu" este un premiu in valoare de 10.000 RON, oferit anual pentru cea mai buna cercetare publicata, din domeniul psihologiei muncii, industriale si organizationale. Cercetarea trebuie sa fie publicata sub forma de articol sau carte si trebuie sa aduca o contributie relevanta la stadiul cunoasterii in domeniul psihologiei muncii, industriale si organizationale, al resurselor umane sau al stiintelor conexe. Premiul este oferit cercetatorului sau echipei de cercetare care a publicat cercetarea respectiva. Este obligatoriu ca la momentul publicarii cercetatorul (sau, daca este vorba despre o echipa, coordonatorul echipei) sa aiba afilierea institutionala principala cu o institutie din Romania.

Dorim sa incurajam psihologii, practicieni si cercetatori deopotriva, sa faca nominalizari si auto-nominalizari pentru acest premiu. Aceste nominalizari ar trebui insotite de o referinta bibliografica exacta a cercetarii sau de o copie a acesteia si ar trebui facute pe adresa premiulhoriapitariu@apio.ro, sau prin contactarea oricarui membru din conducerea APIO. Pentru detalii va rugam sa consultati website-ul Asociatiei la www.apio.ro.

Dragos Iliescu
Presedintele APIO
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice