Cursul de iniţiere "Lucrator prin arte combinate", Constanţa, înscrieri până la 20 martie 2011

La 13:32
Asociatia PSIHOSOMATICA in colaborare cu Reteaua Nationala de Arte pentru Comunitate organizeaza la Constanta cursul de iniţiere "Lucrator prin arte combinate".

Durata curs: ~ 20 de ore (2 zile )

Participanţii primesc Certificate de absolvire, recunoscute la nivel naţional, de către Ministerul muncii (cod C.O.R. 513905) şi Ministerul educaţiei şi cercetării.

Acest curs se bazeaza pe expunerea directa a fiecarei tehnici de lucru prin arte combinate: muzica, miscare, arta, joc, teatru etc.(ART-TERAPIE)

Este un curs practic in care candidatul invata cum sa adapteze si sa aplice aceste tehnici de lucru la nivelul, varsta, capacitatea fiecarui beneficiar.

TRAINERI :
Echipa IMPART (F.S.C. Bacau) a fost fost pregatita de catre specialisti/profesori din UK in domeniu si au implementat/ practicat pe parcursul a peste 10 ani de lucru direct cu beneficiari.
Manualul Impart (Ghid practic de stimulare prin muzica, miscare, arta, joc, tetru etc) pe care il veti primi in prima zi de curs ca si suport, va va ajuta sa va consolidati informatiile primite.
- taxa este de 150 RON/cursant

LOCURI LIMITATE : 28

Pot participa alaturi de psihologi, psihopedagogi, pedagogi, logopezi, sociologi, asistenti sociali si parinti sau persoane interesate de acest domeniu.

Inscrieri pana la data de 20 martie 2011

la : psihosomatica@yahoo.com,
puricemonica@yahoo.com
sau tel: 0721661700

Responsabil curs :
Monica-Cristina Purice, psihopedagog
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice