Atelier de psihoterapie "Viaţa de la punctul 0!", Bucureşti, 26 februarie 2011

La 13:46
Atelier de psihoterapie: 10 ore, orele 10-20.

Motto: „Cand cineva nu te alege, iti vorbeste despre gusturile lui si nu despre calitatile tale! Tu ramai cel mai important personaj al vietii tale!”

Se vor folosi tehnici de psihoterapie, psihodrama, art-terapie, terapie spirituala, relaxare, meditatie, tehnici de respiratie, gandire pozitiva, dezvoltarea creativitatii, activarea resurselor interioare si a puterii personale.

Atelierul de psihoterapie se adreseaza persoanelor care au suferit o deceptie in dragoste, care traiesc o stare de suferinta, dezamagire, neincredere, tristete, furie, neputinta si durere, devalorizandu-se sau poate simtindu-se lipsiti de putere, dupa o experienta dura de viata, fara perspectiva sau lipsiti de motivatie.

In acest workshop, vom invata impreuna cum sa devenim autonomi, sa ne vindecam prin noi metode de comportament, astfel incat sa putem intelege ceea ce am trait, sa putem evita suferinta in viitor, sa putem intelege prezentul dintr-o perspectiva noua si sa invatam sa traim bucurandu-ne de intreaga dulceata a vietii. O vom lua de la capat altfel! Vom invata prin tehnici speciale sa ne aliem cu partea puternica din fiecare si impreuna vom vindeca partea din noi care este ranita.

Vom fi mai intelepti si mai puternici impreuna! Pentru ca meritam!

Orele 10-20, cu pauza de pranz.

Traineri: Psihoterapeut Gina Chiriac, presedinte formator al ARPI , prima asociatie de psihoterapie integrativa din Romania si actorul Stefan Cepoi.

Taxa : 200 lei/pers, cuplurile platesc 300 lei.

Inacrieri la : contact@aquamarin.ro

Tel : 021.326.52.90 ; 0745.633.474 ; 0724.222.522.

www.aquamarin.ro
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice