Workshop "Scoala Vrajitorilor", Timisoara, 12-13 februarie 2011

La 15:05
“Scoala Vrajitorilor” este un program dezvoltat pentru psihoterapia copilului, cu aplicabilitate in psihoterapia adultului, adecvat atat in psihoterapia individuala, cat si in psihoterapia de grup. Pornind de la ceea ce se numeste mitul psihoterapeutic, adica modelul explicativ central oricarei forme de psihoterapie, este prezentat un model integrativ insumand elemente teoretice de orientari diverse. Workshop-ul cuprinde o scurta parte teoretica si se axeaza pe aplicatii practice eclectice, incluzand tehnici originale pentru abordarea terapeutica a copilului si adultului.

Din tematica: psihoterapia si cadrul contextual, principalele orientari psihoterapeutice in tratamentul psihologic al copilului si adultului, mitul psihoterapeutic, structura si tehnici specifice in programul “Scoala Vrajitorilor”, fundamente teoretice integrative, crearea contextului lipsit de autenticitate.

Orar: Sambata, 12 februarie, orele 10-20; Duminica, 13 februarie, orele 10-15

Formator: Oana-Maria Popescu, formator si supervizor in cadrul European School of Integrative Psychotherapy

Locul desfasurarii: Timisoara

Taxa de participare: 200 RON

Cine poate participa? Studenti si absolventi de psihologie, medicina, asistenta sociala, psihoterapeuti, persoane interesate de dezvoltarea personala.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare va rugam contactati:

Aurora Ardelean, coordonator programe de formare, centrul Psiho Blue Timisoara

aurora.ardelean@gmail.com

tel: 0729.715.384
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice