Workshop "Da-ti voie sa fii tu!", Bucureşti, săptămânal

La 15:11

Cu toţii suntem artişti, iar prin joc învăţăm să ne explorăm propria creativitate şi odată cu ea să regăsim bucuria şi libertatea exprimării de sine.

In fiecare saptamana, ne vom juca împreună, liberi să fim noi înşine alături de Monica Mocanu - art trainer, NPL practitioner si psihologii de la Control MED specializati in psihologie clinica,sandplay therapy,evaluari psihologice.


Vom invata să nascocim propriile poveşti,sa pictam emotii si ginduri, fabricam marionete din hirtie si lipici, jocuri de miscare, exercitii muzicale cu si fara instrumente,flori din hirtie colorata şi multe alte născociri, toate adunate să dezvăluie comoara propriei noastre fiinţe.


Va invitam sa explorati cu noi emotii, sentimente si vise si sa le dati forma si substanta prin intermediul culorilor si a altor materiale.

Este un atelier bazat pe experiente de lucru in grup, cu propriile credinte, emotii si comportamente, intr-un cadru propice dezvoltarii.

Conditii de participare:
- dorinta de explorare, buna-dispozitie, haine lejere.
Modalitati de lucru- pictura colectiva,colaj,jocuri de miscare,mimica,incredere,exercitii muzicale cu si fara instrumente,teatru de marionete confectionate/teatru de umbre.
Miscare (exercitii cu materiale auxiliare, exercitii fara materiale)
Arta vizuala (pictura, pictura colectiva, colaj,confectionare)
Joc (jocuri de miscare, mimica, incredere)
Muzica (exercitii muzicale, cu instrumente si fara instrumente)
Teatru ( dramatizarea cu marionete si papusi, teatru de umbre)


Conditii de participare - Sa ai dorinta de a te exprima liber,sa vrei sa pornesti intr-o calatorie de explorare a interiorului tau, in scopul cresterii si armonizarii fiintei.

inscrieri saptamanale la terapieart@yahoo.com

locatie:BUCURESTI (detalii pe email)

tel 0751 052 708

PRET:80 lei/persoana

ora:18:30

grup 10-12 persoane
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice