Vernisajul expozitiei de fotografie "In spatele usii" de Ileana Gabriela Szasz, Bucureşti, 28 ianuarie 2010

La 15:15

Vineri 28 Ianuarie ora 17:00, Clinica de psihiatrie, psihoterapie si dezvoltare personala PsyMotion, gazduieste vernisajul expozitiei de fotografie "In spatele usii" semnata de Ileana Gabriela Szasz avand ca tema aspecte devenite constiente in procesul de terapie.

"In spatele usii" clinicii PsyMotion, intr-un decor care aduce aminte de scenografiile pieselor de teatru antebelice, cu ocazia vernisajului expozitiei vor avea loc trei premiere. Este vorba de prima expozitie individuala a fotografei Ileana Gabriela Szasz. In acelasi timp, este un debut al clinicii PsyMotion in gazduirea de evenimente culturale, initativa primita cu entuziasm atat de clientii acesteia cat si de cei care si-au exprimat dorinta de a-i trece pragul pentru a se deconecta de cotidian si a se refugia in mijlocul unei manifestari artistice.


Nu in ultimul rand, este poate prima data cand fragmente ale discutiilor din cadrul sesiunilor de psihoterapie se strecoara din cabinet luand forma concreta a unor imagini. Expozitia cuprinde 22 de fotografii ale caror subiect este inspirat de insemnarile facute in decursul unui an de psihoterapie de catre chiar autoarea fotografiilor.

"Desi pare o tema riscant de personala, punand la propriu pe tapet aspecte ale unor conflicte interioare descoperite "in spatele usii", cred ca adevarata proba de curaj am trecut-o in urma cu un an cand am decis sa deschid usa. Expozitia este o "scuza" pentru a reevalua, poate un pic mai detasat, lucrurile scoase la iveala si pentru a face ordine, punand fiecare lucru in cutia lui." (Ileana Gabriela Szasz)

Expozitia va fi deschisa in perioada 28 Ianuarie - 4 februarie 2011.
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice