Cursul de formare continuă "Tehnici de psihoterapie cognitiv-comportamentală şi analiza comportamentală aplicată în tulburările de spectru autist", 4-6 februarie, 4-6 martie 2011

La 11:41
Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania in colaborare cu Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata organizeaza CURSUL DE FORMARE CONTINUA Tehnici de psihoterapie cognitiv comportamentala si analiza comportamentala aplicata in tulburarile de spectru autist".

Coordonator stiintific Prof.univ.dr. Daniel David
Cursul va fi sustinut de Anca Dumitrescu (Neagu), psihoterapeut si consultant ABA, acreditat BCBA (Board Certified Behavior Analyst).

Cursul este acreditat cu 15 credite de Colegiul Psihologilor din Romnia.

Descrierea cursului - cursul se adreseaza specialistilor care lucreaza in domeniul tulburarilor de spectru autist. Pot participa deasemenea si studenti sau parinti ai copiilor cu tulburari de spectru autist (insa fara a primi credite din partea Colegiului Psihologilor din Romania).

Cursul se va baza pe demonstratii practice astfel incat la final cunostintele dobandite de participanti sa aiba o aplicabilitate cat mai mare.

NUMARUL DE ORE DE FORMARE: 42 ore

NUMARUL DE CURSANTI: 20

FINALITATEA: diploma oferita de Colegiul Psihologilor din Romania si Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania

Participantii vor primi un suport de curs detaliat, in fomat electronic.

PERIOADELE DE SUSTINERE A WORKSHOP-ului: 2 module (desfasurate pe o perioada de 2 luni) - 2 weekend-uri (vineri, sambata si duminica), un weekend pe luna.

Modulul I va fi sustinut in perioada 4, 5, 6 FEBRUARIE 2011 (vineri 14.00 - 20.00, sambata 9.00 - 17.00, duminica 9.00 - 16.00).

Modulul II va fi sustinut in perioada 4, 5, 6 MARTIE 2011 (vineri 14.00 - 20.00, sambata 9.00 - 17.00, duminica 9.00 - 16.00).

Pentru detalii legate de procedura de inscriere si pentru a vedea tematica detaliata a cursului vizitati site-ul www.asociatiatca.ro

Anca Dumitrescu
office.asociatiatca@yahoo.com
http://www.asociatiatca.ro
  

Revista de psihoterapie

Supervizări

Cărţi şi periodice